Să îţi poţi menţine kilogramele sub control şi în acelaşi timp să îţi fortifici imunitatea nu mai este acum o problemă. Iată care este mixul perfect pentru a obţine acest lucru:

Surplusul de kilograme nu este un aspect dorit de nimeni, mai ales că odată cu el vin la pachet o serie de afecţiuni ce îngreunează activitatea metabolismului tău.

Eliminarea ţesutului adipos mai ales din jurul taliei este o sarcină destul de grea şi necesită multă mişcare şi o alimentaţie riguroasă.

Ce conţine băutura minune

Chiar dacă nu crezi, încearcă acest mix şi convinge-te singur. Tot ce ai nevoie pentru a-l prepara este: ghimbir, scorţişoară, apa şi grapefruit.

Toate aceste 4 ingrediente te vor ajuta să arzi depunerile de grăsime într-un timp record. Ţine cont mai ales de faptul că, grapefruitul este unul dintre cele mai puternice citrice care te va ajuta să elimini toxinele acumulate în organism.

Practic, acest mix îţi va curăţa organismul, iar simplul fapt că atunci când dormi organismul este mult mai alert te va ajuta să scurtezi perioada de luptă împotriva surplusului de kilograme dacă consumi un pahar din acest mix seara înainte de culcare.

Află care sunt cele mai sănătoase alimente care nu îngraşă AICI

Cum se prepară

Pune o jumătate de cană de apă, o jumătate de lingură de scorţişoară, o linguriţă de suc de ghimbir şi sucul de la 2 grapefruit.

Adaugă aceste ingrediente într-un blender şi amestecă-le bine.

Consumă acest suc timp de 12 zile înainte de a merge la culcare, apoi 3 zile fă o pauză urmând alte 12 zile de administrare.

Ţine cont şi de faptul că se recomandă cu stricteţe cele 8 ore de somn pe noapte şi consumul a cel puţin 1,5 litri de apă.

De asemenea este indicat să nu sari peste cele 3 mese principale ale zilei, în care trebuie să predomine legumele proaspete şi fructele în prima parte a zilei.

Urmând aceste instrucţiuni vei observa cum ţesutul adipos se va diminua cu fiecare zi ce trece, însă chiar şi aşa nu uita că trebuie să menţii rezultatele obţinute, motiv pentru care sportul este un pion principal.