Puteţi avea un abdomen plat într-o săptămână cu 5 paşi simpli. Dacă trebuie să mergeţi la mare, la o nuntă sau la un eveniment similar şi vreţi să arăţi bine şi să rămâneţi sănătoşi trebuie să ţineţi cont de cinci sfaturi.

Abdomenul umflat este un dezavantaj chiar şi pentru femeile subţiri. Cu toate acestea, acest lucru poate fi rectificat. Urmaţi aceşti cinci paşi timp de o săptămână şi veţi scăpa de la burta nedorită. Pentru a avea un abdomen plat nu aveţi nevoie de pastile, dietă sau orice alt amestec miraculos.

Abdomen plat într-o săptămână - Primul pas

Dacă doriţi pentru a consolida muşchii în timp ce ardeţi grăsimile, trebuie să faceţi exerciţii de trei ori pe săptămână. Cum poate fi realizat acest lucru? Faceţi abdomene, flotări într-un set de 15 repetări. După cele 15 repetări săriţi coarda timp de 2 minute. Apoi fă 15 de abdomen, urmate de două minute de sărituri de coardă. Această serie va arde aproximativ 600-800 de calorii.

Abdomen plat într-o săptămână - Pasul doi

Aveţi nevoie pentru a lucra la muşchii abdominali de trei ori pe săptămână. De ajutor sunt sbdomenele şi ridicarea picioarelor în poziţia culcat pe spate (trei seturi de 20 repetări). Acest lucru se face în fiecare dimineaţă şi seară cu 10 repetări.

Abdomen plat într-o săptămână -Pasul trei

Tipul de alimente pe care îl veţi mânca în această perioadă este important pentru a atinge orice schimbare. Nu contează câte fructe şi legume consumaţi într-o săptămână. Alimentele tale preferate care nu sunt tocmai sănătoase le poţi înlocui cu cartofi fierţi, supe de legume şi carne de pui fiartă.

Află mai multe trucuri pe bewoman.ro