Actualitate »

Zâmbet nou în 24 de ore

Autor: Simona Stănoi | 13 August, 11:25 | 0 comentarii

Un zâmbet frumos este mai ușor de obținut ca niciodată. În premieră în România, a apărut primul sistem premium de implant care oferă zâmbet complet în doar 24 de ore! 


„Acesta este indicat persoanelor care și-au pierdut majoritatea dinților sau celor care au dinții prezenți compromiși și irecuperabili. De asemenea, este alternativa ideală pentru persoanele cărora li s-a recomandat purtarea protezei dentare.", spune dr. Alexandru Georgescu, Study Club President, International Team of Implantology, mentor Straumann și medic primar stomatolog la Dent Estet.    

„Noul sistem este de fapt o lucrare fixă, montată cu ajutorul a 4-6 implanturi inserate în unghiuri și poziții strategice și reprezintă soluția ideală și pentru pacienții cu resorbție osoasă.” continuă dr. Alexandru Georgescu. Straumann este lider global în producerea de implanturi și prima alegere a medicilor implantologi din întreaga lume. Straumann® PRO Arch este validat științific de peste 35 de ani de cercetare efectuată de Straumann Group.

De asemenea, Academia Americană de Implantologie Dentară consideră aceste sisteme ca fiind singura soluție de tratament care înlocuiește mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a zâmbetului.
7 beneficii ale sistemului de implant multiplu Straumann® Pro Arch:

1. Pacientul pleacă de la prima vizită la stomatolog cu o lucrare protetică fixă din 10 coroane dentare din acrilat (lucrarea finală, din 12 coroane de zirconiu, urmează să fie pusă peste 6-8 luni).
2. Straumann® PRO Arch este special față de alte sisteme de tipul "dinți ficși în 24 de ore" datorită materialului Roxolid (mult mai rezistent decât titanul simplu) și a suprafeței de integrare SLActive care oferă oseo-integrare în jumătate din timpul necesar altor sisteme și proprietăți de vindecare incredibile.
3. Este eliminată necesitatea unor operații complexe precum adiția de os, repoziționarea de nerv și a altor tratamente auxiliare implantului dentar.
4. Garanție pe viață, oferită de către producătorul Straumann® Group, pentru componentele sistemului de implant.
5.. Costuri predictibile – prin proceduri clare și etapizate explicate de către medicul stomatolog, pacientul cunoaște toții pașii tratamentului și costurile aferente acestuia.
6. Efecte estetice deosebite – aspectul feței se îmbunătățește și este vizibil întinerit.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »