Actualitate »

White Glo - Cea mai bună pastă de dinţi cu efect de albire (P)

05 February, 18:20 | 2 comentarii

Produsele White Glo conţin ingrediente naturale şi de calitate superioară care contribuie substanţial la o igienă orală de excepţie. Formula unică de albire a fost concepută pentru a elimina petele şi colorarea dinţilor cu ajutorul microparticulelor de lustruire.

Pasta de dinţi White Glo este produs de Laboratoarelor Barros din Australia. White Glo prezintă o gamă de produse speciale pentru albirea dinților şi pentru igiena gurii

Primul produs al gamei White Glo este pasta de dinți Professional Choice
 
Este primul produs care a apărut pe piață în 1993 și a fost special conceput pentru actori şi fotomodele. În 1995 produsul a intrat pe piața de larg consum.

White Glo Professional Choice a fost evaluat ca fiind pasta de dinţi cu cel mai eficient efect de albire de către Asociaţia Consumatorilor din Australia, în ianuarie 2005, iar  acum este considerat produsul  nr. 1 pe plan mondial pe segmentul albirea dinţilor.

White Glo Smokers - pasta de dinți pentru fumători

Pasta de dinți White Glo Smokers este un produs premium, adresat fumătorilor. Pasta de dinți White Glo Smokers pentru fumători este îmbogățită cu diatomit, un mineral natural ce ajută la îndepărtarea petelor de tutun de pe smalțul dinților și la eliminarea respirației neplăcute, cu miros de țigări.

Microparticulele pe care le conține pasta de dinți pentru fumători White Glo Smokers uniformizează culoarea și oprește îngălbenirea smalțului dinților cauzat de fumat sau de băuturile și alimentele cu mulți coloranți. Formula cu efect abraziv foarte delicat este potrivită utilizării zilnice și poate fi utilizată și pentru periuța de dinți electrică.

Pachetul conține pe lângă pasta de dinți White Glo Smokers pentru fumători și o periuță de dinți cu peri de calitate superioară, ce îndepărtează petele si uniformizează culoarea dinților.  

White Glo Coffee & Tea

Dac îți place să bei ceai sau cafea în fiecare zi, dar ești îngrijorat de faptul că acest obicei îți poate păta dinții, de-a lungul timpului  White Glo îți recomandă produsul White Glo Coffe &Tea. Formula revoluționară a acestei paste de dinți este special creată pentru persoanele care nu pot trăi fără cafea sau ceai, dar își doresc să aibă dinți albi, strălucitori și sănătoși. Miniparticulele pe care le conține pasta de dinți White Glo Coffe &Tea previn decolorarea și îngălbenirea smalțului dinților, provocate de consumul de cafea și ceai timp îndelungat.

Pasta de dinți White Glo coffee & tea formează o barieră invizibilă ce protejează dinții de pete și îngălbenire. Dantura  rămâne albă și strălucitoare, iar tu te poți bucura în continuare de micile plăceri – ceaiul sau cafeaua!  Mai mult, pasta de dinti conține fluor, ce îți protejează dinții de carii. Pasta de dinți poate fi utilizată și pentru periuța de dinți electrică.

 White Glo NIGHT & DAY

2 tuburi cu pastă de dinţi care revoluţionează modul de îngrijire dentară. Formulate special pentru nevoile de zi şi noapte ale gurii.
Gelul de Noapte creează mediul necesar pentru revitalizarea gingiilor şi reduce senzația de gură uscată în timpul noptii ceea ce duce la eliminarea gustului şi mirosului neplăcut dimineata.
Pasta de zi albeşte şi curăţă dinţii, contine “sistemul” Micro-Wax care creează un scut protector împotriva petelor cauzate de alimentele consumate în timpul zilei.
Toate pastele de dinți contin GRATUIT: periuța de dinți si pachetul de scobitori

White Glo 2 IN 1

Acest produs cu efect de albire al dinţilor are în compoziţie apă de gură care pătrunde în zonele greu accesibile periuţei de dinţi, ajutând în lupta cu bacteriile care cauzează placa şi o respiraţie urât mirositoare, oferind protecţie pentru mai multe ore după utilizare.

White Glo - TRAVELLER'S PACK

WhiteGlo a creat un kit de călătorie mic, dar cu un format perfect. Kitul conține o pastă de dinți la alegere, o periuță de dinți anti-pete și un pachet de scobitori dentare Flöser. Prezentat într-o forma inteligentă, pachetul WhiteGlo pentru călătorii este alegerea ideală pentru călătoriile de afaceri, excursioniști sau pentru o minivacanță.

White Glo - APĂ DE GURĂ  

Sistemul antibacterian White Glo luptă împotriva plăcii bacteriene care cauzează respiraţia urât mirositoare, menţine gingiile sănătoase şi ajută la albirea dinţilor. Au acţiune eficientă de îndepărtare a tartrului şi igienizare a plăcilor dentare. Au în compoziţia lor numai plante naturale gen mentă, scorţişoară etc.

Comercializăm două tipuri de ape de gură: Extra Strong şi Extra Mint

Cutia produsului White Glo este compusă din: tubul cu pasta de dinți care are un gramaj de 150 gr, periuţă de dinţi și un pachet de scobitori. Este singurul produs care are încorporat și se vinde cu toate cele trei elemente.

PeriuȚa de dinȚi conține cu 38% mai multe fire decât o periuță normală; forma în care sunt tăiate firele și compoziția lor ajută la obtinerea rezultatelor remarcabile privind igiena orală.

Partea posterioară a periuţei este prevăzută cu o ventuză utilizată în scopul stocării în condiţii igienice a periuţei după utilizare; Sistemul modern de fixare (poate fi pe oglindă, faianţă băii etc.) tine periuta departe de germeni şi bacterii dăunătoare.
Medicii dentisti recomandă  schimbarea periuţei de câte ori se termină tubul de pastă.

Pachetul de scobitori  are o configuraţie specială. Pot fi utilizate în momentele când periajul dentar nu este posibil (pauze de masă de la serviciu etc.). Forma fină şi delicată a pachetului îl face uşor de purtat în orice geantă a doamnelor sau buzunar al bărbaţilor.

Mai multe informații pe: www.whiteglo.ro
Intră pe pagina noastra de facebook:  www.facebook.com/whitegloRomania și dă Like produsului care ți se potrivește.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Cristi | 05 February 2015, 20:37
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email [email protected]
2 Postat de: Ben | 06 February 2015, 02:35
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »