Actualitate »

Vrei sărbători fără dietă? Află cum le poți avea!

Autor: Cristina Mitrea | 27 November, 11:25 | 0 comentarii

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți și deja te gândești cu groază la kilogramele de după? Anul acesta, dr. Laura Ene te învață cum să ai... sărbători fără dietă!


Articole similare:

Dr. Laura Ene, medic primar în diabet, nutriție și boli metabolice și autoare a bestsellerului „Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?” îi așteaptă la o întâlnire pe toți cei care doresc să afle cum pot mânca fără să se îngrașe și cum să se mențină sănătoși urmând câteva principii simple.

Nu e nevoie de diete drastice și nici de antrenamente epuizante, care să te lase mai mult mort decât viu. Un corp zvelt și o stare de spirit bună pot fi obținute și menținute de oricine, cu condiția să își facă puțină ordine în farfurie și în viață.

„Cea mai mare provocare în fața căreia mă poate pune un pacient mi se pare: «Am venit să îmi dați o dietă». Sigur că aș putea să recomand oricui, din pix, un ou fiert, o portocală, un iaurt, un piept de pui cu salată și o ciorbă de varză, dar scăderea durabilă în greutate nu se produce decât atunci când vrei să schimbi cu adevărat ceva în stilul tău de viață, nu doar când ții o dietă pentru 2-3 zile, o săptămână, nici chiar pentru o lună. Aleg să merg mai degrabă pe principiul «Spune-mi ce îți place să mănânci și eu te ajut să îți construiești o dietă adecvată, pornind de la preferințele tale alimentare»”, spune Dr. Ene.

Evenimentul „Sărbători fără dietă” va avea loc joi, 29 noiembrie, ora 18:30 la Cărturești Verona din București. La întâlnire, Dr. Ene se va afla în dialog cu Iulia Burtea, editorul cărții apărute la Editura All și Iulia Busuioc de la Academia de Nutriție „Sănătate, te iubesc!”.

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate, deci, cine dorește să ia parte la eveniment, trebuie să se înscrie la adresa [email protected]. Fiecare participant va primi în dar un kit surpriză.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »