Actualitate »

Vino pe 17 iunie la crosul Click! Sănătate!

Autor: Redactia | 16 June, 09:15 | 1 comentariu

Cea de-a X-a ediție a crosului Click! Sănătate se va desfășura duminică, 17 iunie, în Parcul Herăstrău. Evenimentul face parte din campania de de responsabilitate socială „Alerg pentru sănătate”, care are ca scop promovarea unui stil de viaţă sănătos şi a mişcării în aer liber.


Mii de persoane au alergat până acum la edițiile anterioare ale competiției Click! Sănătate. Anul acesta se estimează că vor lua parte circa 700 - 800 de participanți cu vârste cuprinse între 18 și peste 60 de ani.

Pentru a lua parte la competiţii, concurenţii trebuie să completeze unul din taloanele de participare disponibile în revistele „Click! Sănătate”, „Click! Poftă bună!”, „Click! pentru femei”, precum și în ziarele „Click!” și „Adevărul”, publicate în luna iunie 2018.

Înscrierea concurenților se va face în ziua evenimentului 17 iunie 2017, în zona special amenajată de la intarea în Parc Herăstrău (Pavilion H), între orele 8.00 și 9.55. Înscrierea se va face la mesele special amenajate pentru fiecare categorie de participanți, pe baza buletinului sau a cărții de identitate, dar și a talonului de participare.

Toți copiii sub 18 ani vor fi însoțiți la înscriere de un părinte sau de un tutore, profesor, care va semna declarația de alergare pe răspunderea adultului.

Startul va fi dat de către un arbitru oficial. Traseul crosului va fi marcat cu bandă semnalizatoare și pe tot traseul, în puncte bine stabilite, vor fi prezenți voluntari care vor avea semne distinctive și vor ajuta la buna desfășurare a cursei.

Ne vor cânta și încânta vedetele Eduard Sanda, Cezar Dometi și Alya.

Se va asigura ordinea și siguranța participanților cu sprijinul Jandarmerie și Poliție Locale București și Inspectoratului pentru situații de urgentă București, organizatorul Adevărul Holding va solicita, anunța și se va asigura de prezența și sprijinul acestora.

Asistența medicală în caz de urgenţă va fi asigurată prin prezența la eveniment a două ambulanțe și a echipajului aferent acestora.

 
Găsești detalii privind premiile competiției în regulamentul complet de participare AICI
 „Crosul Click Sanatate”

DATA DE DESFĂȘURARE: 17 iunie 2018, cu startul la ora 10.00

Startul: Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

Sosirea: Aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

Traseu (12 km): două ture de lac Herăstrău cu startul de la Aleea Trandafirilor, Parc Herăstrau, pe aleea ce înconjoară lacul, trecerea pe sub pod calea ferată, cu ieșirea pe șoseaua Nordului, apoi stânga pe șoseaua București-Ploiești și reintrarea în parc pe la Fântâna Miorița către aleea de lângă lac, cu sosirea pe aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

„Crosul Copiilor”

DATA DE DESFĂȘURARE: 17 iunie 2018, cu startul la ora 11.00

Startul: Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

Sosirea: Aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

Traseu (6 km): o tură de lac Herăstrău cu startul de la Aleea Trandafirilor, Parc Herăstrau, pe aleea ce înconjoară lacul, trecerea pe sub pod calea ferată, cu ieșirea pe șoseaua Nordului, apoi stânga pe șoseaua București-Ploiești și reintrarea în parc pe la Fântâna Miorița către aleea de lângă lac, cu sosirea pe aleea de lângă lac înainte de Berăria H.

„Crosul  Familiei”

DATA DE DESFASURARE: 17 iunie 2018, cu startul la ora 11.45

Startul la această categorie va fi dat de Livia Graur, prezentatoarea știrilor Prima Tv, însoțită de fetița ei.

Traseu (700 m): pe Aleea Trandafirilor din Parcul Herăstrău.

Categorii de vârstă

CROSUL CLICK SANATATE (12 km) - două ture de Parc Herăstrău
Feminin/Masculin

-    Categoria 18 - 35 ani
-    Categoria 36 - 45 ani
-    Categoria 46 - 59 ani
-    Categoria 60+ ani

CROSUL COPIILOR (6 km) o tura de Parc Herăstrău
Feminin/Masculin

-    Categoria 10 – 12 ani
-    Categoria 13 – 14 ani
-    Categoria 15 – 17 ani*

*Excepție pot face tinerii cu vârsta de peste 16 ani cu aptitudini sportive deosebite, pentru care este necesar acordul părinților/tutorilor, scris și semnat pe formularul de înscriere și pe declarația de responsabilitate, care să ateste că aceștia cunosc condițiile și regulile competiției și sunt de acord cu înscrierea și participarea tânărului la concurs.

CROSUL FAMILIEI (700 m) pe Aleea Trandafirilor
Feminin/Masculin

-    Categoria 0 - 9 ani

Documentele necesare în momentul înscrierii sunt următoarele:

a. Buletinul sau cartea de identitate a participantului.

b. Semnarea tabelului la înscriere ce cuprinde declarație pe propria răspundere, prin care declară că nu au probleme de sănătate şi că sunt apţi fizic să alerge la Crosul Click! Sănătate - categoria 12 km care va fi completată și semnată la înscriere. Persoanele cu vârsta între 10 și 17 ani vor completa formularul de înscriere împreună cu un părinte sau cu un reprezentant legal care îşi va da acordul, pe propria răspundere pentru participarea la Competiţie.

c. Talonul de participare va fi completat cu numele şi prenumele concurentului, data naşterii şi telefon/email. Nu sunt valide taloanele care nu includ toate datele menționate mai sus.

d. Declarație pe propria răspundere în ceea ce privește starea medicală a copiilor completată și semnată de către părinți pentru înscrierea la Crosul Copiilor si Crosul Familiei.

Organizatorul nu-și asumă responsabilitatea pentru niciun fel de accident sau prejudiciu de sănătate privind concurenţii la cros.

Câştigătorii vor fi desemnați în funcție de cel mai bun timp obținut, numele câştigătorilor precum şi premiul acordat va fi făcut public pe www.clicksanatate.ro în data de 17/18 iunie.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Florin | 28 May 2018, 16:49
Bani stand la calculator
Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator , seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica oferta,,trimiteti prin email mesajul APLIC la urmatoarea adresa de email ale departamentului de informatii: [email protected]

Adauga un comentariu »