Stil de viata&dieta / Ingrijire »

VIDEO: Cum îţi îngrijeşti tenul toamna

Autor: D. N. | 07 October, 12:55 | 1 comentariu

Toamna, îngrijirea se canalizează pe refacerea tenului după efectele nocive ale razelor UV, cremele hidratante devenind foarte importante. Iată de ce trebuie să ţii cont pentru a te bucura de un ten sănătos. Curăţare blândă pentru un ten sănătos


Tenul are nevoie de o îngrijire specială, adaptată noilor condiţii meteorologice. Aşadar, pentru demachiere, renunţă la gelurile de curăţare şi la demachiantele doi în unu şi foloseşte loţiuni de curăţare sau, în cazul tenului uscat, un demachiant cu proprietăţi hidratante. Totodată, înlocuieşte tonicul astringent cu unul bogat în vitamine, fără alcool.

Îngrijire zilnică, esenţială

Răcirea vremii afectează în special tenurile uscate, iar folosirea cremelor hidratante este esenţială. Dacă ai peste 30 de ani sunt recomandate cremele cu retinol, vitaminele A şi C, ca metodă de prevenire a îmbătrânirii pielii. Foloseşte pentru zi creme nutritive sau hidratante cu o textură uşoară iar pentru noapte alege cremele foarte hidratante.

Tratamente speciale pentru o piele luminoasă

Toamna poţi profita din plin de fructe şi de legume. O mască din roşii este ideală pentru tenul gras datorită proprietăţilor astringente. Cea de struguri ajută la o exfoliere delicată, iar pentru tenul uscat poţi încerca pepene galben în combinaţie cu un gălbenuş de ou. Înainte de a aplica masca foloseşte un exfoliant care conţine enzime din fructe pentru a scăpa de celulele moarte de la nivelul pielii.

Alimentaţia este foarte importantă

Cel mai important lucru pentru un ten frumos este să ai o alimentaţie sănătoasă. O cură de fructe şi legume prospete şi consumul a cel puţin doi litri de apă pe zi te vor ajuta să ai un ten luminos şi sănătos iar un supliment de vitamina C este mereu binevenit.

Atenţie la zonele sensibile

Nu uita de gât şi decolteu. Aceste două zone sunt foarte sensibile şi adesea uitate în ritualul de frumuseţe. Foloseşte un scrub atât pe gât, cât şi pe decolteu o dată pe săptămână şi nu uita când te dai cu cremă pe faţă să te dai şi pe aceste două zone. În plus, pentru un bust ferm şi seducător poţi folosi în fiecare seară, după duş, o cremă specială pentru acestă zonă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Teodora | 07 October 2014, 07:06
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »