Actualitate »

VIDEO: Ce legătură există între activitatea sexuală și vârstă

Autor: Raluca Cocriş | 17 January, 15:40 | 1 comentariu

Studiile științifice au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește activitatea sexuală, despre care s-au adus dovezi clare că joacă un rol mai important chiar și decât supraviețuirea speciei.


Cercetătorii care au făcut numeroase analize și statistici de-a lungul timpului despre cum ne influențează în general viața sexuală consideră că este nevoie de stimulare aproape zilnică pentru ca organismul să funcționeze la capacitate maximă.

Mai mult, contribuind prin emoţii pozitive la starea de bine a corpului putem trăi mai mult, susţin experţii în longevitate şi calitatea vieţii, citaţi de worldlifeexpectancy.com.

Tot ce trebuie să facem este să ne satisfacem într-un mod cât mai înţelept nevoile de zi cu zi, să mâncăm, să ne hidratăm şi să facem exerciţii fizice pentru a rămâne într-o formă cât mai bună pentru multă vreme.

O viaţă sexuală regulată poate aduce, pe lângă beneficiile legate de sănătate şi psihic bun, o creştere a speranţei de viaţă.

Potrivit ultimelor studii în domeniu, cel puţin 100 de orgasme pe an pot contribui la creşterea speranţei de viaţă cu de la 3 până la 8 ani.

Impactul orgasmului asupra corpului uman.

În plus, o jumătate de oră de activitate sexuală poate arde aproximativ 200 de calorii. De asemenea, stimulează sistemul imunitar, ajută la repararea ţesuturilor, reduce stresul şi riscul de răceli, îmbunătăţeşte somnul şi menţine sănătatea oaselor.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Wolfman | 18 January 2014, 13:18
Yeap... Well... Clar, o sa mor mai devreme cu vreo 10 ani :)) WTF! Who cares...
Adauga un comentariu »