Viata sexuala / Sex&dragoste »

VIDEO: 5 ponturi pentru revitalizarea libidoului

Autor: Raluca Cocriş | 20 May, 14:05 | 2 comentarii

E normal ca dorinţa de a face sex să scadă odată cu trecerea anilor sau atunci când se instalează monotonia în cuplu, spun specialiştii în domeniu. Dar tot oamenii de ştiinţă vin şi cu soluţii care pot reînvia cheful de a face dragoste.


Pentru multe persoane, doar medicamentele speciale pot rezolva problema scăderii libidoului. Încercaţi următoarele sfaturi şi veţi avea mari şanse să vă bucuraţi de o viaţă sexuală împlinită, fără „artificii“ albastre.

1. Vinul băut cu moderaţie „încălzeşte“

Catherine Hood, expert în problemele de sănătate sexuală, spune că un pahar de vin poate ajuta mult într-un „blocaj“ sexual.

Vinul reduce anxietatea şi stresul şi poate reînvia pofta de a face sex. Dacă un pahar de vin ajută mult în viaţa de cuplu, un consum mai mare din licoarea alcoolică poate avea un efect exact invers pentru dorinţa sexuală.

2. Încearcă afrodisiacele

Nu vorbim despre poţiuni miraculoase care pot remedia orice problemă de natură sexuală, ci de alimente precum asparagusul şi stridiile.

Acestea au proprietăţi benefice asupra sănătăţii sexuale, calităţi provenite de la conţinutul bogat în antioxidanţi şi oligoelemente necesare. Mai mult, stridiile conţin mult zinc, mineral necesar fertilităţii.

3. Renunţă la fumat

Este cunoscut faptul că fumatul poate dăuna fluxului sanguin care circulă spre organele sexuale, deoarece îngustează vasele de sânge.

Dacă eşti fumător, iar partenerul de viaţă nu împărtăşeşte aceeaşi pasiune pentru tutun, este posibil ca apropierea fizică să fie afectată. Mirosul nicotinei rămâne în piele şi poate fi neplăcut pentru partener.

4. Menţine-te în formă

Exerciţiile fizice regulate contribuie la menţinerea şi îmbunătăţirea fluxului sanguin care irigă organele sexuale. În plus, exerciţiile fizice cresc stima de sine şi te fac să te simţi bine în propria piele.

De asemenea, este bine să reduci pe cât posibil kilogramele în plus. Greutatea în exces poate pune probleme sănătăţii sexuale, pentru că pot apărea afecţiuni ale vaselor de sânge.

Un alt lucru important este legat de alimentaţia echilibrată. Specialiştii în domeniu recomandă consumul de cinci până la nouă fructe şi legume pe zi, pentru menţinerea unei sănătăţi de fier.

Vitaminele şi antioxidanţii prezenţi în fructe şi legume menţin sănătatea fluxului sanguin şi previn apariţia bolilor cronice.

5. Masajul şi muzica

Pentru recuperarea libidoului poţi folosi şi masajul. Face minuni pentru starea de excitaţie sexuală, mai ales dacă eşti stresat(ă), îngrijorat(ă) sau nervos(ă). Poţi ajuta „tratamentul“ şi cu muzică ambientală liniştitoare şi un iluminat potrivit.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Horia | 18 October 2014, 02:18
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz..,,.,
2 Postat de: Cristi | 20 May 2015, 21:03
Oamenii cu o viziune optimistă tind să fie cei care îşi modifică în mod activ viitorul, construindu-l şi creându-l. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
Adauga un comentariu »