Actualitate »

Varza Kale ține cancerul la distanță

Autor: Cristina Popescu | 20 May, 17:15 | 2 comentarii

Varza Kale este leguma momentului în Statele Unite ale Americii, dar prea puțin cunoscută pentru români. Leguma conține mai multă vitamina C decât o portocală, iar unul dintre marile sale beneficii pentru sănătate este prevenirea cancerului, după cum susțin mai multe studii de specialitate.


De asemenea, multitudinea de nutrienți din varza Kale consolidează sistemul imunitar și previne conversia anumitor leziuni în celule canceroase. Așadar, superalimentul poate preveni apariția celor mai frecvente tipuri de cancer: bucal, colorectal, mamar, de prostată, de rinichi sau cancer esofagian.

Proprietățile anticancer ale legumei se datorează în mare parte celor doi compuși activi din compoziția sa - indol-3-carbinol, care stimuleaza sănătatea ADN-ului și care încetinește procesul de înmulțire al celulelor canceroase, arată un studiu al cercetătorilor chinezi.

Varza Kale conţine: vitamina K, vitamina C, vitamina B,vitamina E vitamina A, fier (mai mult decât carnea de vită), calciu, luteină, magnan, fosfor, betacaroten, antioxidanţi, potasiu, magneziu, proteine, e foarte bogată în fibre, are un conţinut mic de calorii şi inhibă absorbţia de iod în organism.

Consumată regulat, varza Kale, întăreşte sistemul imunitar, protejează organismul împotriva cancerului, diminuează nivelul de colesterol şi de zahăr din sânge, încetineşte procesul de îmbătrânire a creierului, protejează împotriva tumorilor şi screlozei.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Nela | 20 May 2015, 17:27
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Costy | 21 May 2015, 11:33

Tot ceea ce vă înconjoară are doar sensul pe care îl dă modul vostru de gândire. Dacă vă schimbaţi felul de a gândi, vă schimbaţi viaţa. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]
Adauga un comentariu »