Viata sexuala / Sex&dragoste »

V-a ajuns oboseala în dormitor? Așa vă regăsiți pasiunea!

Autor: Alexandra Tudor | 04 January, 16:30 | 1 comentariu

Stresul de zi cu zi poate să-ți afecteze viața de cuplu prin reducerea apetitului sexual. Din fericire, există câteva soluții la îndemână pentru o astfel de situație!


Meloterapia

Muzica este cunoscută pentu efectele sale terapeutice şi poate fi cu uşurinţă introdusă în activităţile zilnice. Cei ocupaţi pot să asculte muzică în timpul activităţilor zilnice, la birou, pe drum, în timpul meselor. Acest lucru nu fură deloc din timp şi beneficiile sunt considerabile. Fiind bună pentru relaxare, muzica poate ajuta şi seara, în crearea atmosferei pentru sex. Alegeţi un stil calm, relaxant, dar stimulant în acelaşi timp,care să vă scoată complet din minte activităţile de zi cu zi.

Respiră corect și relaxează-te

Exerciţiile de respiraţie sunt foarte bune împotriva stresului şi pot fi folosite oricând şi oriunde. Sunt uşor de învăţat, ușor de aplicat şi pot folosite pe loc oricând simţiţi tensiunea mai mare. Acestea pot fi practicate şi în cuplu, o şedinţă scurtă de relaxare în doi putând fi un preludiu excelent.

Revizuiește-ți programul zilnic

Se ştie că lipsa activităţii sexuale influeanţează negativ apetitul sexual. Mulţi dintre noi ne trezim mai ocupaţi decât am fi crezut vreodată că e posibil, mai ales femeile care trebuie să jongleze cu mai multe activităţi ca jobul de la birou, cel de părinte şi cel de a ţine o casă în picioare, care împreună pot duce a un program mai mult decât încărcat. Cum pot acestea duce la un libido scăzut? Un program plin înseamnă deloc sau foarte puţin timp de odihnă şi relaxare, ceea ce poate duce la un consum complet de energie şi implicit de energie sexuală.

Un program ocupat înseamnă şi o minte ocupată şi când avem foarte multe lucruri pe cap ne e mai greu să ne relaxăm şi, mai ales pentru femei devine mai greu să intre în starea necesară. Un orar plin creează dificultăţi şi în a găsi timp pentru sex, acesta putând deveni încă un lucur de bifat în orarul zilnic deja aglomerat. Toţi aceşti factori pot conduce la o scădere a libido-ului, ce poate avea consecinţe pe termen lung.

Soluţia este o „aerisire” a programului. Mai uşor de zis decât de făcut. Oamenii ocupaţi, mamele ocupate mai ales, sunt nevoiţi să ia decizii grele când vine vorba să taie activităţi din program şi trebuie să prioritizeze lucrurile importante şi să înveţe să le refuze pe cele mai puţin importante.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 05 January 2017, 13:46
Oferta serioasa: lucru acasa. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Adauga un comentariu »