Actualitate »

Utilizări mai puțin știute ale zahărului

Autor: Alexandra Tudor | 12 February, 10:20 | 3 comentarii

Dar zahărul are și alte utilizări mai puțin știute, așadar dacă te-ai hotărât să nu mai consumi la fel de mult ca înainte, iată ce mai poți face cu zahărul.


Articole similare:

Zahărul tos este un produs foarte controversat, având în vedere faptul că este prelucrat sintetic. Foarte mulți medici atenționează că un consum ridicat de zahăr poate cauza probleme grave de sănătate. Dar zahărul are și alte utilizări mai puțin știute, așadar dacă te-ai hotărât să nu mai consumi la fel de mult ca înainte, iată ce mai poți face cu zahărul.

Utilizări mai puțin știute ale zahărului – cremă exfoliantă pentru ten și piele cu zahăr

Zahărul poate fi folosit pentru curățarea tenului și a pielii. Este o rețetă simplă și se poate aplica foarte ușor. Nu mai este necesar să cumperi diverse produse pentru curățarea tenului când ai zahăr în casă.

Amestecă jumătate de cană de zahăr cu jumătate de cană de ulei de măsline sau de nucă de cocos și dacă vrei cu câteva picături de ulei esențial pentru parfumarea pielii.

Apoi, pune crema obținută într-un borcan etanș și las-o la frigider. Se folosește la duș pentru curățarea pielii, cam o lingură la fiecare spălare. Această cremă de exfoliere îți va lăsa pielea foarte catifelată.

Zahărul poate fi folosit pentru curățarea unor lucruri din bucătărie greu de curățat, așa cum este filtrul de cafea. Se pune un sfert de cană de zahăr în apă, apoi se toarnă în filtru și se dă drumul ca și cum ar face cafea. Se poate face ori de câte ori este nevoie.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Georgiana | 12 February 2016, 15:04
Daca ai nevoie acum de bani! Nu iti trebuie experienta sau cunostinte de specialitate! Trebuie doar sa ai calculator si conexiune la internet. Este usor ceea ce ai de facut! Noi te invatam totul, pas cu pas si simplu! Te vei bucura cand vei vedea imediat rezultate! Pentru mai multe detalii, cauta-ne la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Dorina | 14 February 2016, 12:05
Acum castiguri pentru toti! Oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
3 Postat de: Maria | 14 February 2016, 17:39

Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
[email protected]
Adauga un comentariu »