Psiho / Dezvoltare personala »

Umorul alungă stresul și neînțelegerile

Autor: Daniela Purcaru | 16 September, 14:05 | 0 comentarii

O porţie sănătoasă de râs poate face minuni când sunteţi certaţi. A avea abilitatea de a trece peste neînţelegeri cu zâmbetul pe buze este unul dintre secretele unei relaţii de cuplu armonioase.


Armonia în viața socială și de cuplu are un efect extraordinar asupra echilibrului mental. De aceea, pentru oricine este important să aibă o relaţie bună cu ceilalți.

Dintre toate ingredientele care te ajută să menţii o atmosferă caldă şi relaţii de durată, umorul și optimismul sunt cele mai importante.

Sudează prieteniile

Râsul restabileşte armonia în relaţia cu cei dragi şi vă apropie mai mult.

Ştii cât de plăcut este să stai în compania pesoanelor care au haz. Oricine va fi mai atras de tine dacă glumești în prezenţa lui.

Oricât de greu le-ar fi, umorul tăi îi destinde, pentru că râsul este contagios.

Vă inspiră să luați decizii mai bune împreună

Probleme de tot felul ne asaltează pe toți zilnic.

Cu un sfat de la un amic sau de la partener, făcând împreună și haz de necaz, vei reuși să găsești cea mai bună soluție și să nu iei mereu lucrurile prea în serios.

Alungă supărările

Supărarea şi frustrările adunate din diverse direcții te fac să intri în conflict cu cei dragi. Iar dacă ai obiceiul de a păstra supărarea după o ceartă, râsul te va face să uiţi de resentimente.

În cuplu mai ales, când apar neînțelegi, umorul vă ajută să spargeți gheața și să apropiați din nou. E un afrodisiac la care este posibil să nu te fi gândit, pentru că vă va destinde.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »