Viata sexuala / Sex&dragoste »

Uită de stridii, avocado și sparanghel! Acestea sunt afrodisiacele care îl excită garantat

Autor: A.C. | 11 September, 10:25 | 1 comentariu

Dacă vrei să îți exciți partenerul și să-l duci cât mai repede în pat, apelează la aceste alimente cu proprietăți senzaționale.


În timp ce stridiile, chilli, avocado și sparanghelul sunt afrodisiace cunoscute, există și câteva alimente neobișnuite care îți garantează artificii în dormitor. Acestea nu îți stimulează doar papilele gustative, ci și creierul, cel mai mare organ sexual. Medicul specialist Ceclia Tregear spune că: "Cel mai mare orgasm sexual este creierul, iar acesta produce chimicale și hormoni care declanșează sentimentele de dragoste și atracție, excitație și orgasm. Trebuie să ne asigurăm că mâncăm alimentele potrivite pentru a asigura producția acestor chimicale și hormoni".

Uleiul de cocos - Pe lângă faptul că este excelent la gătit, este și un lubrifiant excelent. Miroase bine și îl poți folosi oricând în pat.

Aioli - Maioneză cu usturoi conține alicina, care crește fluxul sanguin. În acest fel, crește și energia sexuală.

Gheață - Cuburile de gheață fac minuni în dormitor. Topește-le de partenerul tău, apoi sărută-l. Senzație de rece, urmată de senzația de cald face minuni.

Miere - Este bogată în vitamine de tip B care accelerează producția de testosteron. În plus, mierea crește și producția de estrogen, esențial pentru dorința feminină.

Ciocolată - Ține o bucată în gură și poart-o pe trupul partenerului. Ciocolată cu migdale conține multe grăsimi monosaturate, care cresc nivelul de testosteron.

Sangria - Pune câteva picturi pe abdomenul partenerului și linge apoi. Sangria conține vin roșu care intensifica circulația și te relaxează.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Ilie | 12 September 2018, 18:13
Atentie la neatentie. Creerul nu este "orgasm" sexual, organ ...
Adauga un comentariu »