Actualitate »

Tusea TACE cu muguri de BRAD! O minune a sănătăţii

07 November, 12:15 | 2 comentarii

Legenda spune că demult, când Dumnezeu lua chip de om şi cobora printre muritori, a fost prins de o ploaie straşnică şi niciun copac n-a vrut să-l primească sub crengile sale ca să-l ferească de ploaie. Doar bradul a fost cel care i-a oferit adăpost.


După ce a stat ploaia, Dumnezeu a binecuvântat bradul şi i-a menit ca iarna să ajungă în casele oamenilor şi să fie frumos împodobit la sărbătoarea naşterii lui Iisus Christos. Dar bradul a devenit pentru oameni şi o sursă de sănătate, un leac deosebit de eficace în tratarea bolilor respiratorii.

În scopuri terapeutice se folosesc mugurii de brad care se formează primăvara în vârful crenguţelor şi au o culoare deosebită, diferită de culoarea obişnuită a bradului, de verde crud. Mugurii de brad mestecaţi în gură ca atare potolesc setea, dezinfectează gura, feresc de bolile de plămâni, împrospătează respiraţia, reglează pofta de mâncare.

Siropul din muguri de brad  

Mugurii de brad au o însemnătate deosebită pentru păstrarea sănătăţii oamenilor, dar şi pentru tratarea unor boli de o gravitate deosebită cum sunt bolile de plămâni sau cele digestive. O reţetă foarte simplă de preparare a siropului de brad: într-un borcan mare se pun straturi alternative de un kg muguri, un kg zahăr.

Ultimul strat să fie zahăr de grosimea unui deget. Borcanul se închide bine, ermetic şi se lasă la soare timp de 5, 10 zile până când se separă siropul.

Citeşete mai multe AICI!

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dorel | 07 November 2014, 13:08
Oferta de munca extrem de serioasa! Câştigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câştige cel puţin 300 de dolari lunar, cu o munca uşoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteţi textul "Info" la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Mari | 08 November 2014, 09:14
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]
Adauga un comentariu »