Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Trucuri să dai randament maxim la serviciu

Autor: Raisa Cristea | 05 July, 14:50 | 1 comentariu

Te trezești încântat că începi o nouă zi de lucru, însă în momentul în care mergi la culcare simţi că au fost total neproductiv? Poate că nu este vorba de ceea ce ai făcut, ci de momentul în care ai făcut asta. Data viitoare, ţine cont de ceea ce spun specialiştii.


Sport: înainte de micul dejun

Sportul este cel mai bine să fie făcut dimineaţa, înainte de micul dejun.

Cercetările sugerează că exerciţiile  înainte de masa de dimineață sunt cele mai bune pentru a pierde în greutate. De asemenea, ajută la stimularea secreţiei de endorfine, hormoni care te fac să te simţi bine întreaga zi.

Bea cafeaua după 9:30 a.m

Cel mai bun moment să-ţi bei cafeaua este după 9:30 dimineața, când cei mai mulţi dintre noi ajung la birou. Este o rutină plăcută şi în acelaşţi timp o sursă de energie.

Nu bea cafea între orele 8:00 şi 9:00, când este mare nivelul de cortizol, hormon al stresului care se ocupă şi de reglarea energiei.

Sarcinile cele mai dificile, când eşti cel mai energic

Unii dintre noi se simt bine seara, alţii dimineaţa, în timp ce alte persoane dau randament  maxim la orele amiezii.

Ţine cont de acest lucru şi programează-ţi activităţile cele mai solicitante pentru tine în aceste perioade, astfel încât să ai cele mai bune rezultate.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 05 July 2016, 18:10
E timpul sa schimbi ceva!Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »