Viata sexuala / Sex&dragoste »

Trucuri pentru o partidă de sex incendiară

Autor: Cristina Popescu | 30 July, 15:15 | 1 comentariu

Există o diferență uriașă între o partidă de sex ,,așa și așa'' și una de neuitat. Atât femeile cât și bărbații consideră sexul drept o cauză pierdută în momentul în care acesta devine plictisitor, aproape ca o rutină sau chiar inexistent.


Articole similare:

Nimic mai adevărat! Sexul satisfăcător pentru ambii parteneri nu presupune mult efort, ci doar implicare, inițiativă și conștientizarea cu adevărat a experienței în sine, deoarece sexul este adorat deopotrivă de femei și bărbați.

Iată câteva trucuri de ajutor pentru o partidă de sex de neuitat!

Contactul vizual, o armă de seducție redutabilă

Nu este nimic ciudat în a-ți privi partenerul în ochi în timpul actului sexual, dimpotrivă. Atunci când vă priviți în ochi, emoțiile și starea de excitare se intensifică, la fel ca și conexiunea dintre voi doi. Nu este nimic mai senzual în a-ți privi iubitul/iubita în ochi în cele mai intime și intense momente ale voastre!

Întărâtă-ți partenerul!

Preludiul este extrem de important, oricât de mult am încerca să trecem repede la pasul următor, un pas greșit, de altfel. Aveți răbdare unul cu altul.
Până la inițierea actului sexual în sine, puteți iniția o sesiune de masaj erotic care, pe lângă faptul că este extrem de relaxant, vă ajută să vă descoperiți zonele erogene și să aveți un orgasm exploziv.

Schimbă patul cu...bucătăria

Așa cum spuneam mai sus, inițiativa are un rol important atunci când vine vorba de sex. Astfel, poate nu ar strica să ieșiți din confortul dormitorului și să încercați blatul din bucătărie, canapeaua din sufragerie, dușul sau chiar scările din casă. Schimbarea scenariului se poate dovedi extrem de excitantă pentru ambii parteneri.

Intensifică simțurile

Sigur ai la îndemână o eșarfă sau o cravată cu care să vă legați reciproc la ochi. De ce? Lipsa unui simț le va amplifica pe toate celelalte, astfel că fiecare atingere se va simți mult mai puternic și mai intens. În plus, veți fi mult mai dezinhibați unul cu celălalt.

Nu ezita să porţi lenjerie sexy

Nu uita să porţi, din când în când, o lenjerie intimă din dantelă sau din satin. Să ştii că efectul vizual face minuni asupra unui bărbat şi-l vei ademeni numaidecât în pat. Când te va vedea într-un neglije negru sau roşu, cu siguranţă îi vei stârni dorinţa pentru o noapte pasională.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mihai | 07 February 2017, 22:47
Crezi ca marimea penisului conteaza ?.. eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare...;'/.,.,./;;//';.,;
Adauga un comentariu »