Viata sexuala / Sex&dragoste »

Trucuri care îi fac bărbăția să funcționeze mai bine în pat!

Autor: A.C. | 14 February, 08:30 | 0 comentarii

Disfuncțiile erectile nu se tratează doar cu micuța pastilă albastră. De fapt, există câțiva factori care îi pot îmbunătăți considerabil activitatea în pat. 


1. Greutatea - Dacă își menține un indice de masă corporală sănătos și penisul îi va funcționa mai bine. Bărbații obezi au un nivel mai mic de testosteron.

2. Somnul - Dacă partenerul tău are apnee sau sforăie, este posibil să nu reușească să își mențînă erecția. Pentru ca penisul lui să funcționeze bine, trebuie să doarmă cel puțin opt ore pe noapte.

3. Sport - Dacă partenerul tău începe să facă sport, viață sexuală i se va îmbunătăți considerabil. Activitatea fizică este un mod bun de a slăbi.

4. Dietă - Există anumite alimente care favorizează îmbunătățirea vieții sexuală. Scăderea colesterolului ajută la creșterea nivelului de testosteron. Un nivel mare de zahăr în sânge afectează nervii de la nivelul penisului.

5. Alcoolul - O cantitate mică de alcool poate ajută funcțiile sexuale. O băutură pe zi scade riscul de probleme cardiovasculare, o cauza importantă a disfuncției erectile. Însă nu trebuie să exagereze. Prea mult alcool îi va face penisul să nu mai funcționeze, suprimandu-i activitatea.

Ce îi excită pe bărbați

Pielea sănătoasă, un atu prețios

Poate ți se pare un lucru banal, dar tu ai simți plăcere dacă ai fi nevoită să mângâi un corp cu o piele uscată, cu acnee sau neepilat?

Cu siguranță că nu. Astfel că este important în primul rând pentru tine să îți apreciezi, iubești și îngrijești corpul. Asigură-te că ai o dietă bogată în legume, fructe, pește, pentru a-ți lua toți nutrimenții necesari. Nu uita de hidratarea constantă cu ajutorul celor 8 pahare, minim,  de apă băute zilnic, crema hidratantă aplicată imediat după ce ai făcut duș.

Poți să îți creezi un ritual, seara când ajungi acasă, să te bucuri de o baie frumos mirositoare la care să folosești plante, flori sau uleiuri esențiale și de ce nu, să îi pregătești și lui acest răsfăt sau să vă bucurați împreună  de un astfel de moment.

Corpul tău este cel mai bun instrument cu care să îi stârnești dorințe în mod constant. În cazul în care te deranjează că ai coapsele un mic mai mari sau șoldurile mai late, relaxează-te, tocmai aceasta este unul din motivele pentru care este lângă tine.

Conform studiilor, în mintea bărbaților există tot mai bine implementată ideea conform căreia, femeile cu șoldurile mai late sunt mai fertile, deci mai multe șanse pentru tine.

Stimularea vizuală

Ținând cont de faptul că bărbații reacționază foarte bine la impactul vizual nu uita de acest aspect. Culorile sunt foarte importante, astfel că o rochiță roșie, te va ajuta să îi captezi atenția instant.

Nu uita de crema hidratantă pentru mâini, în urma unu studiu s-a constatat faptul că bărbații sunt atrași de femeile cu mâinile lungi, subțiri și îngrijite. Contrar aparențelor pe parcursul acestui studiu, bărbații au fost mai atrași de mâini decât de picioarele lungi și bine definite. Dar asta nu înseamnă cu nu trebuie să ții cont și de imaginea celorlalte părți ale corpului tău.

Având în vedere faptul că bărbații fac parte din categoria celor ce le place să privească mai ales, oferă-i un spectacol de culoare și forme constant.  Nu uita de desuuri, o lenjerie intimă din dantelă pare să aprindă imaginația domnilor.

Nu te strădui prea mult

Ai grijă totuși să nu exagerezi cu trucuri precum machiajul, parfumul, produsele de păr.

Întotdeauna naturalețea va stârni fanteziile domnilor, așa că nu ai de ales decât să îți acorzi atenția și timpul cuvenit astfel încât să îți menții naturalețea cât mai mult timp.

Nu îi acapara tot timpul, lasă-l să îți simtă lipsa, să se gândească la ce faci, unde ești și cum poate să te întâlnească mai repede. Uneori liniștea poate să ducă la adevărate fantezii în mintea domnilor.

Este important să grijă de look-ul tău, însă ai grijă la cantitatea de fixativ folosită, n-ai vrea să își treacă mâna prin părul tău și să îi rămână acolo din cauza fixativului în exces.

Satisfă-i papilele gustative

Chiar dacă dragostea nu trece prin stomac, mâncarea este o modalitate prin care poți să îl ajuți să fie mult mai pasional și mai apropiat de tine. Asigură-te că nu este alergic la alimentele afrodisiace și apoi gătește-i ceva bun. La un pahar de vin, lucruri pot decurge în favoarea ta dacă ții cont și de punctele mai sus expuse.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »