Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Tratamente naturiste cu orz verde

30 March, 12:40 | 1 comentariu

Se pare ca s-a gasit in sucul de orz o proteina ce poate proteja celulele de razele ultraviolete si de un anumit agent cancerigen. Ne-am gandit ca in acest articol sa vorbim despre beneficii si tratamente naturiste cu orz verde.


Orzul este fără discuții o cereală binecuvântată, deoarece are puteri miraculoase de a degaja din ficat bila sau de a lupta împotriva cancerului. Berea medeană, numită și shechar, în care se pun boabe de orz și zythosul egiptean (berea de orz) erau băuturi ce nu lipseau de la masă, fiind considerate remedii universale.

Cercetătorii japonezi au găsit în sucul de spic de orz o proteină ce poate proteja celulele de razele ultraviolete și de un anumit agent cancerigen. Ei au declarat că acest lucru se datorează stimulării refacerii A.D.N.-ului cu ajutorul acestei proteine. Dar proteina respectivă, împreună cu alta găsită tot în sucul din spic de orz au o acțiune anti inflamatorie dovedită. Ambele substanțe din orz sunt lipsite, în mod remarcabil, de efecte secundare.

Sucul de orz este vindecător datorită clorofilei. Clorofila, este în același timp puternică și inofensivă, distruge germenii, dar este delicată cu țesuturile corporale vătămate. Modul cum acționează aceasta este încă necunoscut deocamdată, fiind parcă o magie verde a naturii.

Tratamente naturiste cu orz verde – clorofila din orzul verde vindecă rănile și cancerul

Clorofila asigură o protecție cât mai mare față de substanțele cauzatoare de cancer. Orzul, fiind plin de clorofilă, neutralizează acțiunea cancerigenă a amestecurilor de praf de cărbune, tutun, friptură de vită și alte substanțe, fiind mai eficientă decât vitamina A, E sau C contra mutațiilor acestor mixturi.

Clorofila vindecă răni, stimulează refacerea țesuturilor vătămate și inhibă dezvoltarea bacteriilor. Rănile și ulcerațiile superficiale, chiar tăieturile banale pot fi vindecate rapid cu sucul de orz. Clorofila injectată, ingerată sau aplicată extern nu prezintă niciun fel de toxicitate. Deci, puneți pe răni sau tăieturi suc de orz până la vindecare. Terapia cu clorofilă din orz a salvat membre de la amputare.

Praful din suc de orz verde amestecat cu apă distilată este recomandat și celor care au intoleranță la gluten, boală numită și boala celiacă. Se pare că clorofila din spicele de orz diluează glutenul și îi favorizează eliminarea din sistemul digestiv. De asemenea, sucul proaspăt din spicele de orz este la fel de bun. Este folosit cu succes și de sportivii de performanță, care dau rezultate mult mai bune după consumul de suc de orz.

Tratamente naturiste cu orz verde – vindecă bolile de inimă și arsurile de toate felurile

Tratează cu orz endocardita bacteriană și sinuzita. Se pare că clorofila s-a folosit cu bune rezultate pentru tratarea sinuzitelor cronice și acute, dar și a leziunilor rectale cronice. Arsurile cauzate de căldură, chimicale și radiații se vindecă mai bine cu ajutorul clorofilei. Perioada de vindecare este mult mai rapidă ca în cazul tratamentelor cu vitamina D, sulfamidă sau penicilină.

Ulcerele peptice se vindecă mult mai bine cu clorofila din orz, rezultatele fiind impresionante, aceasta fiind capabilă să regularizeze funcționarea intestinală, atunci când acțiunea este greoaie. De asemenea, clorofila conținută în orz influențează mai mult reacțiile enzimatice care complică pancreatitele, de aceea se folosește și în tratarea acestei boli.

Așadar, sucul proaspăt din orz verde sau pudra din sucul de orz nu ar trebui să lipsească din alimentația zilnică, mai ales dacă suferiți de una din bolile de mai sus. De asemenea, pilulele care conțin suc de orz verde sunt o alegere la fel de bună. Este folosit cu succes și pentru scăderea colesterolului rău și pentru alungarea constipației.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costy | 30 March 2015, 14:20
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Accesati: www.variantacojocaru.ro
Adauga un comentariu »