Actualitate »

Totul despre sonoelastografia mamară

15 April, 10:45 | 1 comentariu

În fiecare zi, cancerul de sân face tot mai multe victime printre femeile din România, de multe ori foarte tinere. Pentru a putea ţine în frâu maladia, ea trebuie depistată precoce. În afara mamografiei şi a ecografiei, medicii recomandă şi sonoelastografia, o investigaţie care oferă informaţii suplimentare despre natura unei formaţiuni.


Articole similare:

Metodă complementară a ecografiei, sonoelastografia mamară stabileşte dimensiunile şi duritatea unei eventuale formaţiuni depistate, pe care o compară cu ţesutul mamar adiacent sănătos.

„Investigaţia constă în aplicarea unei compresii dozate ce determină răspunsuri diferite ale nodulilor mamari: formaţiunile tumorale maligne (cancerele mamare) sunt în general rigide şi deplasarea lor va fi minimă, pe când nodulii mamari benigni sunt, de obicei, elastici şi se deplasează mai mult”, explică dr. Claudia Elena Teodorescu, managerul Clinicii Donna Medical Center.

Citește continuarea articolului AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Slavila | 15 April 2016, 18:25
OFERTA COLABORARE pentru publicare anunțuri online. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Asiguram: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , venituri progresive, incepand de la 100-300$ lunar. Important! Acest proiect vizează si piața americană. Se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO”
Adauga un comentariu »