Actualitate »

Tot ce ţi-ai dori să ştii despre mărirea buzelor cu acid hialuronic

07 February, 13:30 | 1 comentariu

Dacă în trecut augmentarea buzelor era un procedeu care se adresa femeilor care aveau buze foarte subţiri, în prezent, această procedură a devenit o intervenţie la care sexul feminin apelează mult mai des, fie pentru corectare a anumitor imperfecţiuni, fie pentru mărirea gradului de senzualitate.

Dr. Oltjon Cobani, specialist în chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă la Clinica Hebra Dermatologie, subliniază că indiferent de metoda de mărire a buzelor aleasă, rezultatele cele mai frumoase se obţin întotdeauna nu prin exagerare, ci respectând armonia dintre buze şi celelalte trăsături ale feţei.

Metodele de mărire a buzelor sunt multiple, de la mărirea prin intervenţie chirurgicală, cu „viermişor” din silicon sau colagen şi până la mărirea cu acid hialuronic – care reprezintă cea mai folosită metodă la momentul actual pentru mărirea buzelor.

„Prin prisma modalităţilor de mărirea a buzelor, intervenţiile pot fi împărţite astfel: cu caracter permanent, cum sunt intervenţia chirurgicală şi folosirea «viermişorului» din silicon şi măriri cu caracter temporar, cum ar fi: cu grăsime proprie, colagen sau injectare de acid hialuronic. Fiecare dintre aceste metode au avantaje şi dezavantaje. Deşi am efectuat fiecare dintre aceste proceduri, rezultatele cele mai satisfăcătoare le-am obţinut folosind acidul hialuronic”, spune dr. Oltjon Cobani.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 08 February 2017, 14:20
Oportunitate foarte buna in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii:[email protected]
Adauga un comentariu »