Viata sexuala / Tulburari sexuale »

Ți-ai pierdut pasiunea în dormitor? Ele ți-o redau!

Autor: Daniela Purcaru | 26 August, 14:55 | 1 comentariu

Sunt o mulțime de factori care pot influența libidoul, iar dieta se numără printre ei. Ciocolata, avocado și smochinele sunt doar câteva dintre alimentele care-ți pot readuce dorința sexuală.


Smochinele

Puțini știu că smochinele, aceste fructe care provin din Siria, dau energie celor care le mănâncă și previn oboseala, datorită unui plus de fier pe care-l aduc. De asemenea, susțin activitatea inimii și a celulelor sângelui, deoarece conțin potasiu, flavonoide, antioxidanți, fibre.

Nu întâmplător, se bănuiește că smochina a fost de fapt fructul interzis gustat de Adam în Rai. Se spune că Adam și Eva și-au acoperit apoi părțile intime cu frunze de smochin.

Ghimbirul

 Rădăcina de ghimbir are puterea de a stimula sistemult circulator și de a permite sângelui să irige extremitățile și corpul în întregime. Are efect tonic și redă puterea celor aflați în convalescență, deci și a celor cuprinși de oboseală.

Fructele de pădure

Când nu poți intra în starea necesară sau la o cină în doi mănâncă fructe de pădure. Îți vor îmbunătăți circulația sângelui, importantă pentru creșterea libidoului. Zmeura, căpșunele, murele proaspete, congelate sau sub formă de dulcețuri nu sunt numai bune la gust, ci și o sursă excelentă de magneziu care-ți dă mai multă energie în dormitor.

Avocado

Fructele care au în compoziție o cantitate mare de vitamina E au reputația de a readuce pasiunea în dormitor. Avocado este unul dintre ele. Despre el, nutriționistul Barbara Klein de la Universitatea din Illinois susținea că redă vigoarea și energia celor surmenați.

Ciocolata

Dacă alegio un tip de ciocolată care are în compoziția multă cacao, ai toate șansele să scapi de stress și să te relaxezi alături de persoana iubită. Ciocolata amăruie crește nivelul serotonină, neurotransmițător care produse o senzație de plăcere și o stare de bine. Tot cacaua accelerează circulația sanguină prin artere. Astfel, sângele ajunge mai ușor în toate zonele corpului, ceea ce intensifică plăcerea în timpul relațiilor intime.

Semințele de dovleac

Sunt o bună sursă de triptofan, aminoacid care stimulează producerea de serotonină la nivelul creierului. Semințele de dovleac îți conferă o stare de bine, te relaxează și-ți dau dispoziția necesară pentru a-ți împărtăși dragostea.

Pepenele

Și pepenele se găsește printre fructele care-i susțin pe cei care au probleme legate de libido. Conține licopen, cu efect de Viagra pentru corp, deoarece relaxează vasele sanguine și îmbunătățește circulația sângele în corp.

Spanacul

La o cină în doi alege un preparat pe bază de spanac sau o garnitură de spanac. Bogat în magneziu, un mineral care previne inflamarea vaselor sangvine, spanacul crește fluxul sanguin, ajută sângele să ajungă rapid la extremități, ceea ce face totul să se întâmple natural, fără dificultăți.

Bananele

Mănâncă zilnic sau cât mai des posibil banana, pentru a nu avea probleme în dormitor! Este o alegere bună și dacă în general mănânci mai sărat. Sodiul din sare afectează circulația sângelui în zonele periferice ale corpului, deci și în cele intime. Contracarezi efectele dietei sărate cu ajutorul bananelor, mai precis a potasiului pe care-l conțin.

Ardeii grași roșii

Cei de culoare roșie au multă vitamina C, în cantitate dublă față de soiurile de alte culori. Tocmai această vitamin are efecte miraculoase asupra stării de spirit. Îți asigură o imunitate mai bună, dar te și ajută să scapi de anxietăți, de depresii și să te bucuri de o frecvență mai mare a raporturilor sexuale.  

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Paul | 07 February 2017, 23:44
Crezi ca marimea penisului conteaza ? ... eu unul am incercat cu succes exercitiile de pe site-ul mareste-penisul info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... .,;//'/;.,,;
Adauga un comentariu »