Actualitate »

Temperatura bazală, de ajutor când vrei să concepi un copil

Autor: Raluca Cocriș | 09 November, 11:05 | 1 comentariu

Vrei o metodă eficientă, care să te ajute să rămâi însărcinată și care să-ți ofere indicii că ești pe drumul cel bun, înainte să-ți faci un test sau un control la medic? Ia în consierare măsurarea temperaturii bazale (TB)!


Pentru această metodă ai nevoie de un termometru care are diviziuni de 0.05 °C. Trebuie să știi că mâncarea și acțiunile tale influențează temperatura, deci e indicat să o verifici la prima oră a dimineții, imediat ce te-ai trezit.

Este foarte important să măsori temperatura timp de trei luni, înainte, în timpul și după ciclul menstrual, ca să vezi dacă valoriile sunt constante. Doar așa metoda poate funcționa.

Nu uita că pe parcurul unei luni, corpul suferă numeroase modificări legate de ciclu menstrual, cele mai multe fiind influențate de nivelul de hormoni.

De asemenea, nu uita că, puțin înainte de ovulație, în timpul ei și după, temperatura corpului crește cu valori între 0.15-0.5 °C. Iar în prima zi de ciclu, aceasta coboară ușor.

Citește continuarea articolului pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Alina | 07 December 2015, 13:55
Castiga bani lucrand acasa!
Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni!
Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor.
Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de mail :

[email protected]

Nu cerem experienta!

Oferim instruire gratuita pentru cine are timp si placerea sa invete cu atentie.

Ai nevoie doar de un computer cu conexiune la internet si putin timp liber pentru a posta reclame.
Adauga un comentariu »