Viata sexuala / Sex&dragoste »

Te-ai gândit să folosești lubrifiant în timpul sexului? Când ai nevoie neapărat de el

Autor: A.C. | 13 February, 18:00 | 0 comentarii

Dacă nu ai încercat încă să foloseșți lubrifiant în timpul sexului, trebuie să știi că există o nouă generație de produse care te ajută să-ți îmbunătățești viața sexuală în mod considerabil.


Există câteva situații în care trebuie să adaugi lubrifiant pentru un strop de plăcere.

Dacă partenerul tău are penisul mare - Ai nevoie de foarte mult lubrifiant. Încearcă să foloseșți un lubrifiant pe baza de apă. Dacă ți se pare că s-a uscat, aplică din nou fără griji.

Dacă vrei să faci lucrurile să meargă mai bine - Chiar dacă pare greu de crezut, lubrifiantul face minuni în timpul sexului. Poți alege un mix de silicon și apă.

Dacă știi că ai probleme cu lubrifierea - Din cauza stresului, vârstei și medicației, vaginul tău nu se mai lubrifiază în mod normal. Așa că folosește cu încredere un lubrifiant pe baza de apă.

Dacă vrei să experimentezi - Nu încerca niciodată sexul anal dacă nu ai lubrifiant. Zona aceea nu produce secreții proprii, așa că ai nevoie de o formulă groasă pe baza de silicon. Dacă vrei mai multă stimulare - Există pe piață mai multe feluri de lubrifiant care provoacă senzații intense.

Există pe piaţă mai multe tipuri de lubrifianţi, cele mai multe fiind pe bază de ulei, apă sau silicon. Evită lubrifianţii cu spermicide, din cauză că aceştia conţin substanţe care cresc riscurile transmiterii bolilor sexuale şi, în plus, pot da iritaţii.

Lubrifianţii cu ulei, neindicaţi cu prezervativul

Există o mare probabilitate ca lubrifianţii cu ulei să deterioreze prezervativele din latex, de aceea, nu trebuie folosite împreună. De asemenea, nu este indicată nici folosirea lubrifianţilor cu ulei sau cu silicon atunci când partida sexuală este condimentată cu jucării sexuale confecţionate din silicon. În aceste situaţii, cei mai potriviţi sunt lubrifianţii cu apă. Aceştia din urmă prezintă şi avantajul că nu produc iritaţii.

Ce mai poţi alege

Există şi lubrifianţi calzi, care produc căldură, ceea ce duce la amplificarea senzaţiilor erotice, precum şi lubrifianţi care ajută erecţia (stimulează circulaţia sanguină în zona organelor genitale) şi cu arome. De asemenea, pe piaţa românească există şi lubrifianţi care au în componenţă peste 95% substanţe organice. Acestea sunt recomandate mai ales persoanelor alergice la compuşii chimici din lubrifianţii clasici.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »