Actualitate »

Sprijin pentru pacienții nevoiași

Autor: Alina Corneanu | 11 December, 12:15 | 2 comentarii

Ieri s-a lansat la Sibiu o nouă fundație, o organizație umanitară, care are ca scop rezolvarea unor cazuri complexe ale pacienților aflați în situații sociale deosebite.


Articole similare:

Fundatia beneficiază de o rețea de parteneri de renume mondial în domeniul medical, care include peste 20 de medici și asistenți medicali din cinci țări: Franța, Suedia, Irlanda, Anglia și Statele Unite ale Americii.

Prin intermendiul Fundației Polisano, cazurile medicale cu situații sociale dificile beneficiază de sprijin financiar pentru intervențiile chirugicale atât parțial, cât și total, în funcție de specificitatea fiecărui caz și de fondurile disponibile.

Acordul de finanțare este oferit de către comisia de validare a dosarelor fundației, iar operațiile pot fi realizate de către medicii parteneri de renume mondial.

„Misiunea fundației este de a promova spiritul de solidaritate și intrajutorare umană prin sprijinirea celor care au nevoie de noi. Crearea unei astfel de fundații, care să faciliteze accesul la îngrijiri medicale de calitate a fost dorința regretatului medic Ilie Vonica, fondatorul Grupului Polisano, iar faptul că fundația poartă acest nume este modul nostru de a-i aduce un omagiu și de a-i recunoaște simțul personal de ajutorare a oamenilor, așa cum l-au cunoscut sibienii”, a declarat Cătălina Costache, director executiv al Fundației Polisano.

Fundația are în lucru primele cazuri grave de malformații ale inimii. Unul dintre acestea este cazul unei fetițe de 15 ani, din Brăila, diagnosticată de la vârsta de doar 6 luni cu insuficiență pulmonară.

Fetița este unul dintre cei trei copii ai familiei, toți diagnosticați cu malformații cardiace, dintre care unul a decedat din cauza acestei probleme de sănătate.

În prezent, fetița are nevoie de implantarea unei valve noi, cu o funcționare corectă și va fi realizată de către echipa mediului Petru Liuba din Lund, Suedia. Costul operației este de aproximativ 20.000 de euro, iar suma va fi acoperită în procent de 95% de către fundație și partenerii săi.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Georgeta | 11 December 2015, 14:38
Oferta – Operator OnLine ! Uneori Oportunitatile ”pica din cer” Esti salariat si nu-ti ajung banii? Esti somer si cauti un loc de munca? Incheiati imediat contract legal de commision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Tu vrei stabilitate si siguranta. Si le vei avea , dar numai daca acorzi maxima importanta construirii solide şi migaloase a unei afaceri puternice! Concentreaza-te pe obiective ce pot fi atinse rapid si usor ,dar acorda atentie deplina si planului pe termen lung al afacerii! Puteti desfasura aceasta activitate acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: – cunostinte minime PC – necesar calculator – conexiune internet – varsta minima 18 ani – rabdare – seriozitate Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala. Program part-time/full-time . Cu perseverenta, 2-3 ore pe zi poti obtine progresiv cel putin 300 $ lunar sau chiar mai mult. Oferim si cerem seriozitate maxima. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul INFO
2 Postat de: Alex | 12 December 2015, 18:04

Cum poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email:[email protected]
Adauga un comentariu »