Medicii raspund / Terapii naturiste »

Spălăturile cu ceaiuri distrug flora vaginală?

Autor: Redactia | 20 April, 15:25 | 1 comentariu

„Medicul meu ginecolog mi-a recomandat, ca măsură de igienă permanentă, să fac spălături vaginale o dată la două zile cu ceai de pelin sau muşeţel. Am citit însă că nu sunt indicate spălăturile frecvente, fiindcă distrug echilibrul florei vaginale. E adevărat?” - Mioara Vasile, Bucureşti


„Într-adevăr, spălăturile vaginale efectuate la un interval de două-trei zile sunt foarte indicate oricărei femei, după cum v-a menţionat şi medicul dvs. ginecolog.

Sunt benefice, fiindcă asigură eliminarea celulelor vaginale descuamate şi contribuie la menţinerea echilibrului florei vaginale, nu la distrugerea acestuia.

Puteţi să vă cumpăraţi de la orice farmacie un irigator special pentru aceste tipuri de spălături. Este foarte uşor de folosit şi este igienic.”

Conf. dr. Radu Vlădăreanu, medic ginecolog, Spitalul Elias

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Florin | 28 May 2018, 17:46
Bani stand la calculator
Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator , seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica oferta,,trimiteti prin email mesajul APLIC la urmatoarea adresa de email ale departamentului de informatii: [email protected]

Adauga un comentariu »