Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Soluții naturiste pentru curățarea ficatului

Autor: Cristina Popescu | 22 September, 08:05 | 1 comentariu

Supraîncărcat de toxine, ficatul îți poate crea o mulțime de probleme precum o digestie dificilă, balonare sau stări de vomă. Iată câteva remedii naturiste care curăță și regenereză ficatul!


Soluții naturiste pentru curățarea ficatului: ulei de măsline și lămâie

Rezultatele vor apărea după o lună, însă este foarte important ca tratamentul să fie administrat zilnic, în fiecare dimineață. Apoi, vă puteți continua rutina zilnică.
Combinația dintre ulei de măsline și lămâie ajută corpul să elimine toxinele, iar rezultatele pe termen lung sunt cu adevărat extraordinare. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie și să beți acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Acest cocktail îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, previne constipația și alte boli digestive. În plus, starea generală de sănătate se va îmbunătăți și veți fi mult mai energici. De asemenea, veți observa o atenuare a ridurilor și a cearcănelor din jurul ochilor.

Soluții naturiste pentru curățarea ficatului: cura cu rădăcini de păpădie

Urmează o cură cu rădăcini de păpădie pentru a curăța ficatul. Păpădia are o acțiune coleretică, mai precis stimulează producerea bilei și elimina deșeurile care împiedică ficatul să filtreze toxinele din sânge.

Fă o infuzie din 1-4 g de rădăcini uscate de păpădie în 150 ml de apă. Lasă vasul acoperit 8-10 minute, apoi filtrează. Ceaiul din rădăcini de păpădie se bea de trei ori pe zi, timp de 21 de zile.

Soluții naturiste pentru curățarea ficatului: frunze uscate de rozmarin

Rozmarinul mărește secreția de bilă, purifică ficatul și îi îmbunătățește acțiunea de filtrare a toxinelor. Beneficii în acest caz aduce infuzia pe care o prepari din frunze uscate de rozmarin.

Infuzează 15 g de frunze uscate de plată într-un litru de apă, timp de 15 minute. Strecoara și bea infuzia de rozmarin pe tot parcursul zilei. Indicat este să urmezi tratamentul o lună.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Doina Balasa | 22 September 2015, 08:32
Oportunitate noua - lucru la domiciliu ! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa-si suplimenteze veniturile , lucrand part-time, in regim de colaborare parteneriat. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected] “Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obtinuta prin cooperarea cu alte persoane”-Napoleon Hill ! Incepe chiar de acum, trimitand un mesaj cu textul , Da vreau detalii !
Adauga un comentariu »