Stil de viata&dieta / Diete »

Slăbește ușor cu ajutorul bananelor verzi

Autor: Ramona Liță | 26 June, 12:00 | 1 comentariu

Dacă nu ești un fan al mișcării și ai câteva kilograme în plus de care vrei să scapi pentru a arăta mai bine la plajă, bananele verzi sunt tot ce ai nevoie.


Una dintre dietele populare care fac furori mai ales printre persoanele a căror sănătate nu le permite să suțină un program de antrenament fizic intens, dieta cu banane verzi ajută la arderea caloriilor fără pic de efort.

Bananele sunt benefice mai ales pentru că au un conținut mare de amidon. Bacteriile ajută la transformarea amidonului în acizi grași care hrănesc celulele și ajută la o digeste corectă și eficientă.

Cum funcționează dieta

Pentru a te bucura de efectele dietei, este necesar ca în fiecare dimineață, pe stomacul gol să consumi 1-2 banane. Este foarte important ca atâta timp cât vrei să ții acestă dietă să nu mai consumi niciun alt fruct, să bei suficientă apă, iar între mese să te abții de la gustări nesănătoase.

Atât la prânz, cât și la cină poți să mânănci orice alt aliment, însă nu mai târziu de ora 19.00 și încearcă pe cât posibil să reduci porțiile la jumătate, să eviți prăjelile, alcoolul și mâncărurile nesănătoase. Poți să alegi salatele, mai ales că acum găsești pe piață absolut tot ce ai nevoie pentru a face o salată consistentă, sănătoasă și sațioasă.

Nu te mai gândi la desert decât în cazul în care ești mulțumit de numărul kilogramelor pe care le ai. Deci, mai puțin dulce, mai multă sănătate și un corp mult mai suplu.

Află cum te ajută bananele să previi atacul cerebral AICI

Cel mai bine păzit secret al dietelor este timpul alocat mesei. Cu cât vei mastica mai mult alimentele pe care alegi să le consumi cu atât ami multe calorii vei consuma. De ce? Pentru că în felul acesta stomacul va munci mai puțin și organele tale se vor odihni mai mult. Aspect pe care îl vei observa și prin prisma faptului că nu te vei mai simți atât de obosit a doua zi.

Nu te abține de la mâncărurile preferate

Cunoscută și sub denumirea de dietă japoneză, principiul ei de bază pare a fi acela prin care tu să nu te abții de la nici o plăcere culinară, atât timp cât aceste plăceri nu reprezintă mâncare de tip fast food sau prăjeli.

În fiecare dimineața bea un pahar mare de apă călduță apoi consumă 1-2 banane. Într-o săptămână vei observa cum cel puțin 4 kilograme se vor topi fără a simți senzația de foame. Nu îți suprasolicita stomacul, acesta este cel mai mare pericol pentru sănătatea ta.

O altă variantă a acestei diete 

O altă variantă ușor modificată și de urmat presupune ca înainte de fiecare masă să consumi 1-2 banane verzi.

Un aliment bogat în fibre care te va ajuta să simți senzația de sațietate destul de repede astfel încât nu mai faci excese alimentare.

Mergi pe un singur fel de mâncare consumat la masă, în felul aceste îți vei ajuta mai mult și mai bine stomacul în procesul de digestie. La fel ca în prima variantă a cestei diete, este important să nu consumi nimic între mese și să iei ultima masă cu cel puțin 4 ore înainte de a merge la culcare. Nu uita nici de hidratarea zilnică!

Varianta restrictivă a dietei japoneze

Această variantă nu se recomandă a se ține mai mult de 3 zile. În cazul în care o alegi,  trebuie să consumi pe parcursul celor 3 zile doar banane la fiecare masă, nimic altceva în plus. Așa vei scăpa de 3 kilograme rapid și ușor, însă trebuie să ai mare grijă la alimentația ulterioară acestor zile.

Cel mai bine ar fi să reintroduci apoi ușor celelalte alimente în alimentație, să nu forțezi organismul. Apa este vitală mai ales în această variantă. Ajută la hidratarea corespunzătoare a organismului, favorizează pierderea surplusului de kilograme și compensează în același timp lipsa de apă datorată consumului mic de alimente consumate.

Atenție!

Dacă vei prelungi această dietă mai mult de 3 zile, riști să te expui unei carențe nutriționale destul de periculoasă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Mihaela | 26 June 2017, 14:52
Oferta speciala lucru acasa: din prima luna 1500 RON (lei noi) lunar rapid castig potential (ceea ce inseamna ca il primiti cu conditia sa obtineti rezultatele corespunzatoare), plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Oferim si contract care va garanteaza plata rezultatelor. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »