Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Sfaturi pentru un tonus mai bun la început de an

Autor: A.C. | 09 January, 14:00 | 0 comentarii

Vacanța pe care atât de mult ai așteptat-o s-a terminat și trebuie să te întorci la serviciu dar parcă te simți mai obosit decât înainte de concediu. 


Luna ianuarie vine cu vreme rece, câteva kilograme acumulate în timpul sărbătorilor, dar și o ușoară stare de tristețe. Vedem mai jos ce facem pentru a ne recăpăta tonusul la început de an. 

”Luna ianuarie este luna în care rata de internare la spitalele de psihiatrie și rata sinuciderilor crește la un maxim anual. Avem și cea mai tristă zi din an, blue monday.

Sunt mulți factori care fac ca această lună să fie una tristă. Și nu din cauza vremii ci din cauza faptul că se termină perioada de sărbători și cei care au fost singuri de sărbători au făcut o evaluare și au observat că viața lor nu merge în direcția dorită și se agravează ideile triste. Putem folosi această perioadă ca pe una în care să ne facem planuri noi și cum putem găsi o modalitate nouă de atingere a obiectivelor, de a fi mai împliniți.

Încercați să vă planificați obiectivele pe anul ce urmează. Munca ne asigură energia, sportul de 3 ori pe săptămână ajută, folosiți weekend-urile și zilele libere la maximum” a explicat la Antena 1 Gabriela Bondoc - psihoterapeut. 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »