Actualitate »

Seminarii gratuite despre creșterea copiilor și dezvoltare personală

Autor: Cristina Mitrea | 05 October, 12:55 | 0 comentarii

Vrei să vorbești mai bine în public? Vrei să afli cele mai noi metode de parenting? Seminariile „Sun Talks” organizate la Sun Plaza din Capitală îți pot fi de folos.


Pe 13 octombrie, Dan Cristea (avocat) va vorbi despre cum dărâmăm clișeele într-un discurs public, prin îmbunătățirea abilităților personale. Dan Cristea a fost campionul lumii la dezbateri universitare și este specializat ca avocat pledant în litigii şi arbitraje internaţionale.

"Discursul public reprezintă în primul rând o experiență - există un număr infinit de moduri de a transmite un mesaj convingător, iar alegerea unuia dintre aceste moduri este o opțiune puternic personalizată. Excelența în acest areal presupune identificarea unor căi strict personale de îmbunătățire, rezultate din experiențe de discurs cât mai variate, construirea unei capacități de auto–analiză, obținerea de sfaturi punctuale pentru depășirea unor obstacole de parcurs", a declarat Dan Cristea.

Pe 20 octombrie, Otilia Mantelers (psiholog) va discuta despre cele mai bune metode pentru a crește cu iubire copii încrezători în sine. Otilia Mantelers este psiholog și instructor de parenting, care promovează puterea terapeutică a jocului.

“Abordarea de parenting pe care o promovez este centrată pe conectare și nu pe control. Iar instrumentele de conectare pe care le povestesc părinților sunt timpul special, jocul, limitele și ascultarea eliberării emoționale prin plâns și crize de furie. Am văzut cum conectarea este ceea ce copiii au nevoie pentru a crește și a-și dezvolta talentele cu care s-au născut. Conectarea este ingredientul de bază al oricărei relații interumane.”, spune Otilia Mantelers.

Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de AICI.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »