Actualitate »

Seminare gratuite de dezvoltare personală

Autor: Redacția | 22 March, 12:17 | 0 comentarii

Inspirație? Motivație? Curajulul de a fi tu însuți? Dacă ai nevoie de toate acestea, seminariile gratuite pe tema „Dezvoltă-te un pic altfel” sunt ceea cauți!


De la Tedy Necula, unul dintre cei mai buni speakeri motivaționali, vei afla cum poți să depășești toate obstacolele din viață și cum îi poți inspira pe cei din jurul tău, fie în viața personală, fie în cea profesională. „Fii mai deschis, mai conectat, mai empatic!”: asta te va învăța Tedy Necula în cadrul workshopului „Inspiră-te din poveștile care ne aduc împreună” care va avea loc pe 30 martie, de la ora 11:00.

Tedy Necula a creat peste 40 de filme documentare care vizează proiecte și cauze sociale în Europa. Filozofia sa îl determină să caute inspirație în orice subiect sau brand, chiar și în locuri unde alții descoperă doar drame. A rămas orfan de mamă la vârsta de 5 ani, suferă de o formă de paralizie care îi afectează mâinile și picioarele, dar a reușit să se ridice după fiecare lovitură pe care i-a dat-o viața și acum motivează milioane de oameni prin poveștile lui inspiraționale.

Repornește-ți optimismul”, te îndeamnă Adelina Toncean pe 6 aprilie, de ora 11:00, și devino „Mai motivat, mai curajos, mai puternic!”. Adelina te va învăța cum poți transforma neputința în putință având curajul de a fi diferit.

Adelina Toncean a adoptat 2 copii cu afecțiuni medicale grave, este inițiatoarea programului „Niciun copil singur în spital”, iar în cea mai mare parte a timpului o poți găsi la spitalul Marie Curie, din București, acolo unde alege, în fiecare zi, să fie mamă pentru toți copiii abandonați de femeile care le dau viață și apoi pleacă. În prezent, Adelina derulează proiecte dedicate copiilor cu afecțiuni medicale grave și a luat Premiul „Inimi de români” din partea Televiziunii Române, pentru implicarea continuă în sprijinirea grupurilor vulnerabile.

Ambele seminarii au loc de la ora 11:00 la 13:00, în Sun Plaza, la etajul 1, în fața restaurantului Marty. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/. Dacă te înscrii la seminarele Sun Talks, e important să ajungi cu 10-15 minute înainte de ora începerii seminarului (11:00), pentru a te putea înregistra.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »