Actualitate »

Seminar gratuit pentru pacienții oncologi

Autor: Daniela Purcaru | 17 May, 17:40 | 0 comentarii

Dacă suferi de cancer, ai un apropiat care a fost diagnosticat cu o boală oncologică sau pur și simplu vrei să afli mai multe despre metodele noi de tratare a cancerului, poți lua parte la un seminar la care vor fi prezenți 7 experți internaționali.
 


Pe 18 mai, la hotelul Radisson Blue, din București, între orele 10.30 și 15.00, pacienții oncologi au ocazia să afle de la medici specialiști  străini ce metode inovatoare de diagnostic și tratament există pentru cancer.

Experții care vor fi prezenți la seminarul gratuit au renume internațional. Printre ei se află și Prof. Univ. Dr. Christoph Zielinski, unul dintre cei mai apreciați experți la nivel european în oncologie, imunoterapie și tratamentul personalizat al cancerului. Vor vorbi despre noutățile de ultimă oră în tratamentul afecțiunilor maligne.

Ceilalți specialiști care vor putea răspunde la întrebări cu privire la depistarea și tratarea mai multor forme de cancer sunt:

- Prof. Univ. Dr. Béla Teleky, specialist în chirurgie și chirurgie vasculară, șef adjunct al Departamentului de Chirurgie Generală, Spitalul Universitar din Viena;

- Prof. Univ. Dr. Christian Kratzik, medic specialist în tratarea cancerului urologic;

- Prof. Univ. Dr. Martha Hoffmann, expert în medicină nucleară în cadrul Centrului de Radiologie Wiener Privatklinik;

- Prof. Univ. Dr. Florian Fitzal, șeful Centrului de Sănătate a Sânului (Breast Health Center), Spitalul Sister of Mercy, Linz;

- Dr. Christiane Thallinger, expert în dermatologie și în managementul efectelor secundare ale tratamentului cancerului.

În cadrul seminarului, specialiștii vor dezbate aceste subiecte:

- rolul medicinei nucleare în tratamentul cancerului,

- imunoterapia,

- medicina de precizie și unde se intersectează cele două discipline,

- diagnosticarea și tratamentul chirurgical al cancerului de sân, 

- tratamentul chirurgical al cancerului colorectal,

- tratamentul cancerului urologic și al cancerului de prostată și managementul efectelor secundare dermatologice ale terapiei cancerului.

Pentru înscrierea la seminarul gratuit, completați formularul disponibil pe: www.wpk.ro.
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »