Actualitate »

Se poartă zâmbetul 3D! Iată cum se poate obține!

18 July, 11:10 | 1 comentariu

Ați auzit de albire dentară 3D? Acesta este noul trend al verii 2016 printre cei care vor să afișeze un zâmbet imaculat, pe un chip bronzat, susține dr. Laura Mocanu, specialistul în stomatologie generală al clinicii Art Implant, din București. Potrivit medicului, procedura are efect între opt luni și un an și se efectuează în timpul unei singure vizite la medicul dentist.

Tratamentele-minune care albesc dinții chiar există și nu afectează smalțul, ci ajută dantura să fie mai sănătoasă. Aceasta pentru că proceduri precum albirea 3D debutează cu detartraj și periaj profesionale, apoi continuă cu airflow.

Dacă primele două curăță foarte bine dinții, atât la suprafață, cât și subgingival, airflow-ul desăvârșește efectul de albire cu ajutorul unui jet de aer, apă și bicarbonat de sodiu, cu o presiune foarte mare, proiectat atât pe suprafețele dentare, cât și în zonele interdentare sau subgingivale, care sunt inaccesibile periajului manual.

„Jetul de apă care conține particule abrazive de bicarbonat îndepărtează foarte eficient toate petele și depunerile existente pe suprafața dentară, acționând ca un medicament. În plus, procedeul asigură și un masaj gingival eficient, care restabilește circulația de tip terminal”, a explicat dr. Laura Mocanu.

Citește mai multe despre acest subiect AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 18 July 2016, 23:24
Alegerea cea mai bună pentru tine! Avem o eficiență incredibilă! Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cei care vor sa lucreze in timpul liber sau full-time si sa obtina castiguri imediat, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, sunt asteptati in echipa noastra, pentru o colaborare profitabila. Cerem seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected] com
Adauga un comentariu »