Viata sexuala / Sex&dragoste »

Scapă de stres cu o partidă de sex

24 August, 20:10 | 1 comentariu
Sexul pare să fie, conform specialiştilor site-ului webMD.com, un medicament miraculos care vindecă afecţiuni ale organismului sau le ţine la distanţă. Iată 4 efecte benefice ale acestui „sport”.

Înlătură stresul

O viaţă sexuală împlinită imbunătăţeste implicit şi starea de spirit. În timpul actului sexual se reglează tensiunea arterială şi se reduc hormonii de stres. Mai mult, în timpul actului sexual, e eliberat un hormon care creează un echilibru emoţional şi un sentiment de relaxare totală.

Elimină insomnia

Oxitocina eliminată în timpul actului sexual vă ajută să aveţi un somn profund şi liniştit. Iar beneficiile unui somn liniştit sunt nenumărate.

Creşte imunitatea

Studiile arată că persoanele care fac sex de cel puţin două ori pe săptămână au un nivel mai crescut cu 30% de imunoglobuline A. În acest fel sexul vă îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Veţi răci mai rar şi veţi ţine la distanţă infecţiile.

Întăreşte inima

În timpul sexului respiraţia se intensifică iar pulsul creşte de la 70 de bătăi pe minut la 150 sau chair mai mult, un antrenament bun pentru inima voastră. Cercetatorii au subliniat faptul că sexul de cel puţin trei ori pe săptămână reduce riscul de infarct la jumătate.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Bogdan | 18 October 2014, 02:20
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
Adauga un comentariu »