Stil de viata&dieta / Nutritie »

Rețeta de salată care te ajută să combați celulita

Autor: A.C. | 18 February, 10:40 | 0 comentarii

Una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, celulita, poate fi ameliorată cu ajutorul alimentației. Felul în care arată pielea ta este dovada vie a grijii și a stilului tău de viață. 


Astfel, o viață agitată, stresată, mereu pe fugă cu mese luate târziu sau în fața calculatorului, în timp își vor pune amprenta asupra corpului tău.

Nici viciile nu sunt de ignorat atunci când vorbim despre celulită. Fumatul și consumul zilnic de alcool contribuie substanțial la dezvoltarea aspectului de coajă de portocală.

“Celulita apare de la stilul de viață nesănătos, de la stres, de la dereglarea hormonală, de la lipsa mișcării, este și pe baza emoțională. Când avem un exces de celulită este bine să facem cât mai multă mișcare și să ne alimentăm corect. Avem nevoie din ce în ce mai multe legume. 80% putem ameliora celulita cu ajutorul alimentației. Avem nevoie de legume crude zilnic pentru că au multe vitamine, minerale și fibre. Scrubul cu zaț de cafea este din nou extrem de bun pentru combaterea celulitei” explică Bianca Brighila specialist în nutriție.

O salată care ne ajută să scăpăm de celulită putem să o facem foarte simplu: năutul (este foarte bun pentru celulită), spanac crud, morcov care este (benefic pentru piele), țelină (proprietăți diuretice, digestive și laxative, ne ajută să eliminăm surplusul de apă din corp), semințe de floarea soarelui (conțin vitamina E, seleniu, zinc care ajută la producerea de colagen), ulei de măsline, sare de Himalaya, lămâie.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »