Stil de viata&dieta / Nutritie »

Rețeta care te scapă de problemele cu stomacul! Așa prepari cea mai sănătoasă supă de oase!

Autor: A.C. | 10 January, 08:10 | 0 comentarii

Există mai multe feluri în care poți prepara supă de oase, însă cel mai eficient și sănătos fel este cel în care adaugi legumele tale preferate. 


Poți prepara această supă din toate tipurile de oase: de pui, porc, vită și chiar miel.

Pentru a prepara supă, pune oasele într-un vas mare.

Umple-l cu apă și adaugă două linguri de oțet pentru a extrage nutrienții mult mai ușor. Lasă la fiert la foc mic timp de șase ore. Această este perioada minimă de timp în care oasele trebuie să fiarbă. De exemplu, oasele de pui ar trebui să fiarbă timp de 24 de ore, în timp ce oasele de vită ar trebui fierte timp de 48 de ore.

De câte ori apare o pelicula deasupra supei, indeparteaz-o. Când supă este aproape gata, adaugă legume verzi, morcovi, ceapă și usturoi. Se lasă să se gătească bine. Când s-a răcit, strecoară lichidul și pune-l într-un borcan la frigider. Când vrei să consumi, încălzește supă.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »