Actualitate »

Remediul banal care te scapă de durerile de cap

Autor: Ariana Maria | 25 July, 13:40 | 0 comentarii

La fel ca plantele, corpul are nevoie de apă ca să se mențină hidratat și pentru a-și putea îndeplini funcțiile. Mulți oameni nu dau importantă faptului că trebuie să bea apă, suficient de multă apă, pentru a evita dezvoltarea diferitelor probleme de sănătate.


Organismul necesită zilnic cel puțin 8 pahare de apă. Dar nimeni nu spune că această este cantitatea pe care trebuie s-o bei. Iată de ce este important să bei apă și cum te ajută.

Îți dă energie

Apă băută dimineața, imediat după ce te-ai trezit, este ca un stimul pentru creier, făcându-l mai activ. În plus, apa reduce senzația de oboseală cu care te trezești de cele mai multe ori.

Elimină toxinele din corp

Apa curăță vasele de sânge și rinichii, care sunt responsabili de starea de sănătate generală. Dacă toxinele acumulate în organism nu sunt eliminate, s-ar putea să te confrunți cu diverse afecțiuni și tulburări cronice precum oboseala.

Accelerează procesul de pierdere în greutate

Știai că, uneori, creierul trimite stimuli spunând că îți este foame sau sete? Apa consumată regulat oferă senzație de sațietate, iar când bei suficientă apă înainte de a mânca, pofta de mâncare va scade în timp.

Citește mai multe pe această temă AICI

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »