Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Remediul antic pentru tratarea chisturilor ovariene! Îl ai în casă și nu știai că te vindecă!

Autor: A.C. | 21 March, 12:05 | 0 comentarii

Acest remediu este folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea chisturilor ovariene. Cu siguranță îl ai și tu în casă și nu știai că are asemenea beneficii. 


Uleiul de ricin este un remediu străvechi pentru vindecarea chisturilor ovariene. Curată corpul de excesul de țesuturi și toxine, stimulează sistemele limfatic și circulator, ceea ce duce la reducerea și dizolvarea chisturilor ovariene.

Iată ce ai de făcut. Împăturește o cârpă mare de flanel în două sau trei straturi. Asigura-te că este îndeajuns de mare încât să-ți acopere abdomenul. Pune două linguri de ulei de ricin pe cârpă și împăturește pentru a umezi întregul "bandaj". Apoi adu la formă inițială. Așează-te în pat cu un prosop vechi sub ține și pune flanelul pe abdomen.

Acoperă cu folie de plastic, apoi cu un alt prosop vechi. Pune o sticlă de apă caldă peste prosop, apoi acoperă-te cu o pătură călduroasă. Lasă să acționeze timp de 30 de minute, apoi îndepărtează cârpă cu ricin.

Repetă procesul de trei ori pe săptămâna, timp de trei luni. Pentru a îndepărta uleiul de pe piele, poți spală zona cu o soluție formată din trei linguri de bicarbonat de sodiu dizolvat în patru căni de apă. Nu folosi acest tratament în timpul menstruației. Dacă încerci să faci copii, folosește-l după menstruație.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »