Remedii naturiste / Frumusete din natura »

Remediu cu piper pentru stimularea creșterii părului

Autor: Ramona Liță | 17 January, 18:00 | 3 comentarii

Dacă natura nu te-a înzestrat cu anumite calități, singurul lucru pe care îl poți face este să îngrijești ceea ce ai.


Podoaba capilară este de multe ori un subiect sensibil și tema cu cea mai mare căutare atunci cînd vine vorba de găsirea remediilor potrivite.

Părul lung, sănătos, bogat reprezintă un ideal mai ales pentru femei, deși este destul de dificil atât de obținut cât și de păstrat.

De principiu părul crește foarte lent, motiv pentru care este la mare căutare orice procedură menită să contribuie activ la stimularea creșterii rapide a părului.

Piperul stimulează creșterea

Cunoscut ca fiind unul dintre condimentele de seamă din toate bucătăriile lumii, piperul se poate folosi și în ritualurile de infrumusețare, obținându-se astfel rezultate destul de bune.

Pe lângă faptul că este un ajutor și în curele de slăbire, acesta ajutând la eliminarea țesutului adipos, piperul îmbunătățește considerabil starea de sănătate.

În plus, este o sursă buna de fier, potasiu, mangan, vitamina C, vitamina K și fibre la îndemâna oricui, iar consumul cu regularitate de piper ajută la creșterea nivelului de acid din stomac, în felul acesta se îmbunătățește digestia și se combat cu succes probleme precum diaree, constipația, balonarea sau flatulența.

Află cum poți scăpa de tuse cu ajutorul piperului AICI

Ajută la menținerea pigmentului

Cercetătorii londonezi au descoperit că piperul poate fi unul dintre factorii curabili ai afecțiunii vitiligo. Maladia recunoscută pentru depigmentarea pielii, până la alb-rozaliu, astfel că un consum constant de piper poate stimula pielea să producă pigment. Și această acțiune este posibilă datorită piperinei, substanța care dă gustul iute piperului.

Astfel se poate opta pentru aplicarea piperinei pe zona afectat și apoi aplicată terapia cu ultraviolete.

Piperina poate proteja pielea de efectele nocive ale radiațiilor ultraviolete.

Ayurvedicii folosesc piperul pentru a se vindeca de răceală, tuse și pentru a desfunda sinusurile.

Mască de piper pentru creșterea părului

Ajută-ți părul să crească și să aibă strălucire apelând la masca cu piper. Astfel ai nevoie de lingură de ulei de măsline și o linguriță de piper cayenne.

Pune uleiul la încălzit într-un vas și apoi adaugă piperul amestecând bine. După ce s-a răcit masează scalpul zonei cu grijă și lasă să acționeze o oră după care poți să îți speli părul așa cum obișnuiești.

Atenție!

Nu folosi această procedură mai mult de 2 ori pe săptămână.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Dan | 22 January 2018, 09:48
Pentru stoparea caderii parului foarte bine pot sa functioneze si sampoanele. Eu folosesc Samponul Fortive si sunt multumit de rezultate.

2 Postat de: Florin | 28 May 2018, 17:06
Bani stand la calculator
Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator , seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica oferta,,trimiteti prin email mesajul APLIC la urmatoarea adresa de email ale departamentului de informatii: [email protected]

3 Postat de: Andreia | 15 June 2018, 12:58
Parul cade de obicei din cauza faptului ca lipsesc anumite vitamine si minerale. Daca compensam si introducem in mod normal in circuitul organismului acele vitamine si minerale care lipsesc nu vom mai avea probleme nici cu caderea parului.

Adauga un comentariu »