Actualitate »

Remedii pentru colesterolul mărit

Autor: Sânziana Candrea | 12 January, 13:00 | 1 comentariu

Nivelul de colesterol rău (LDL) provoacă apariția afecțiunilor cardiovasculare, insuficiență renală și artere înfundate și, dacă nu este ținut sub control, poate deveni fatal. 80% din populația din întreaga lume suferă de boli de inimă, însă ele pot fi ținute sub control prin medicamente și o alimentație echilibrată.

Dacă și tu ai colesterolul mărit, iată cum îl poți reduce:
 
Bea suc de portocale

Sucul de portocale proaspăt stors stimulează fluxul sangvin, care va ajunge în toate țesuturile corpului. Încearcă să eviți zahărul, adăugând în schimb o lingură de miere, deși băutura naturală din portocale poate fi băută așa simplă. Bea la micul dejun unul-două pahare de suc de portocale. 
 
Mănâncă porții mici

Un studiu a arătat că persoanele care mănâncă porții mici, de șase sau șapte ori pe zi, țin sub control fără probleme nivelul de colesterol. În plus, porțiile mici scad riscul de boală coronariană cu aproximativ 10-20%.
 
Bea un pahar de vin roșu

Dacă vrei să ții sub control nivelul de colesterol rău, atunci ar trebui să bei o dată la două zile un pahar de vin roșu. Studiile au arătat că vinul roșu crește producția de colesterol bun (HDL) datorită resveratrolului – un compus activ prezent în struguri.
 
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 13 January 2018, 18:21
Tocmai ai făcut o mare descoperire!
Lucru la domiciliu part-time!
Oportunitate foarte serioasă!
Lucrezi în timpul liber!
Te ajutăm pas cu pas!
Câștiguri foarte motivante!
info la [email protected] com
Adauga un comentariu »