Remedii naturiste / Puterea plantelor »

Remedii care îți curăță ficatul

Autor: Cristina Popescu | 16 March, 13:05 | 3 comentarii

Supraîncărcat de toxine, ficatul îți poate crea o mulțime de probleme precum o digestie dificilă, balonare sau stări de vomă. Iată câteva remedii naturiste care curăță și regenereză ficatul!


Remedii care îți curăță ficatul: ulei de măsline și lămâie

Rezultatele vor apărea după o lună, însă este foarte important ca tratamentul să fie administrat zilnic, în fiecare dimineață. Apoi, vă puteți continua rutina zilnică.

Combinația dintre ulei de măsline și lămâie ajută corpul să elimine toxinele, iar rezultatele pe termen lung sunt cu adevărat extraordinare. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați o lingură de ulei de măsline cu zeamă de lămâie și să beți acest amestec în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Acest cocktail îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv, previne constipația și alte boli digestive. În plus, starea generală de sănătate se va îmbunătăți și veți fi mult mai energici. De asemenea, veți observa o atenuare a ridurilor și a cearcănelor din jurul ochilor.

Remedii care îți curăță ficatul: cura cu rădăcini de păpădie

Urmează o cură cu rădăcini de păpădie pentru a curăța ficatul. Păpădia are o acțiune coleretică, mai precis stimulează producerea bilei și elimina deșeurile care împiedică ficatul să filtreze toxinele din sânge.

Fă o infuzie din 1-4 g de rădăcini uscate de păpădie în 150 ml de apă. Lasă vasul acoperit 8-10 minute, apoi filtrează. Ceaiul din rădăcini de păpădie se bea de trei ori pe zi, timp de 21 de zile.

Remedii care îți curăță ficatul: frunze uscate de rozmarin

Rozmarinul mărește secreția de bilă, purifică ficatul și îi îmbunătățește acțiunea de filtrare a toxinelor. Beneficii în acest caz aduce infuzia pe care o prepari din frunze uscate de rozmarin. 

Infuzează 15 g de frunze uscate de plată într-un litru de apă, timp de 15 minute. Strecoara și bea infuzia de rozmarin pe tot parcursul zilei. Indicat este să urmezi tratamentul o lună.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costy | 13 March 2015, 13:19
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Accesati: www.variantacojocaru.ro
2 Postat de: Adrian Razvan | 17 March 2015, 10:40
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de e-mail: [email protected]
3 Postat de: Mihaela | 23 January 2016, 17:23
Căutăm colaboratori pentru proiect-curs online. Se lucrează de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO”. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate –perseverență -atenție la detalii. Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.
Adauga un comentariu »