Actualitate »

Regimul mâinii: slăbești mâncând orice!

02 May, 09:55 | 1 comentariu

Regimul mâinii, așa cum mai e cunoscut, te ajută să-ți măsori rapid și ușor porțiile pe care ar trebui să le consumi la fiecare din cele 3 mese zilnice, dacă vrei să slăbești. Unitatea de măsură o reprezintă chiar mâinile tale! Metoda te ajută să pierzi în greutate fără să te înfometezi și fără restricții.

O alterativă sănătoasă la curele clasice

Nutriționiștii susțin că, dacă nu măsori porțiile de mâncare, riști să depășești de 5 ori cantitatea recomandată. Regimul mânii e o alternativă sănătoasă la curele rapide de slăbire și este foarte eficace. Avantajul metodei este că poți mânca tot ceea ce vrei la o masă, cu condiția ca fiecare porție să fie măsurată cu ajutorul degetelor de la mână, cu palma sau cu... pumnul! Regimul presupune să iei 4 mese pe zi.

Cele 4 reguli de bază

Regimul a plecat de la ideea că dimensiunea mânilor tale este proporțională cu dimensiunea corpului. Astfel, dacă mănânci porții care nu depășesc dimensiunea mânilor tale, vei fi sigură că nu faci excese și că dai corpului exact nutrimenții de care are nevoie. Cele 4 reguli de bază ale metodei sunt următoarele:

-Palma ta deschisă determină porția de proteine

-Pumnul închis îți dă proporția de legume

-Mâinile tale reunite, în formă de vas, determină porția de carbohidrați complecși – paste, orez

-Degetul mare dă porția de grăsimi.

Află mai multe pe clickpentrufemei.ro

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 02 May 2017, 13:00
Oferta profitabila: bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Adauga un comentariu »