Stil de viata&dieta / Nutritie »

Purifică-ți organismul! Acestea sunt alimentelecare îndepărtează grăsimea din corp

Autor: A.C. | 15 February, 17:10 | 0 comentarii

Aceste alimente îți purifică organismul, îndepărtând grăsimile din corp într-o perioada scurtă de timp.


1. Citrice

Medicul Agaruol recomandă lămâile sau portocalele deoarece acestea sunt o mare sursă de vitamina C. La nivel celular, pentru a permite organismului să transforme grăsimea în energie, este nevoie de o mulțime de vitamina C că un cofactor. Adaosul de vitamina C în dietă este un mod perfect de a obține mai multă energie și de a arde caloriile mai intens. Cel mai bun mod este de a tăia în bucăți citricele și să le puneți în apă. Astfel, fructele nu doar că vor aromă apă, ci vor aduce și o cantitatea de fibre necesară organismului.

2. Castravete

Există un motiv pentru care în saloanele spa rafinate se adaugă felii de castravete în apă. Datorită proprietăților sale diuretice, această legumă este un mare ajutor în arderea de grăsime, dar favorizează și procedul de detoxifiere. Acesta conține vitaminele A și E și ajută la reducerea senzației de balonare, dar și a retenției de apă. Consumați apă în care ai pus felii de castravete, după care poți consumă și legumă pentru efectul ei răcoritor.

3. Zmeura

Zmeura conține cantități mari de antioxidanți, elemenete care oferă energie și ajută la stimularea metabolismului.

4. Muguri

Soia, ridichi, grâu. Sunt bogați în minerale și ar trebui consumați în stare proaspătă.

5. Orz

Te ajută să scapi de kilogramele în plus și de celulită. Legume cu frunze verzi - Include frunze de morcovi, frunze de ridichi, frunze de țelină, frunză de broccoli, urzici, salată și spanac în alimentate. Fierbe-le ușor în puțină apă, adaugă puțin suc de lămâie și ulei de măsline și bucură-te de masă. Îți curată corpul de toxine.

6. Mazăre și fasole

Îți stimulează ficatul și îți ajută întreg sistemul digestiv.

7. Lămâi

Folosește sucul de lămâie în loc de dressing în salate.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »