Stil de viata&dieta / Nutritie »

Protejează-ți ochii mâncând porumb

Autor: Alexandra Tudor | 15 July, 11:05 | 1 comentariu

Indiferent de modul în care alegi să mănânci porumb, că-l pui în salate, în diverse mâncăruri sau pe grătar, vei avea numai beneficii, îndeosebi pentru ochi.


Încetinește deteriorarea vederii odată cu trecerea anilor

Datorită antioxidanţilor, porumbul protejează vederea, deoarece antioxidanţii încetinesc procesele de alterare a vederii şi ajută la tratarea cataractei. De asemenea, vitaminele B din compoziţie sunt un aliat al memoriei.

Îți aduce un plus de energie

Vitaminele din complexul B din compoziţia porumbului au rolul de a revigora organismul. Astfel, porumbul la micul dejun te energizează. Consumat seara te ajută să combaţi oboseala acumulată peste zi.

Susține sănătatea inimii

Persoanelor cu boli cardio-vasculare li se recomandă un regim mai sărac în sodiu. De aceea, este nevoie ca pacienţii să consume potasiu. Aşadar, porumbul nu trebuie să lipsească din alimentaţia unui cardiac.

Asigură buna funcționare a rinichilor

Ceaiul din mătase de porumb se foloseşte în cazuri de tulburări ale vezicii urinare şi ale rinichilor, edeme (retenţie de apă), obezitate, afecţiuni ale prostatei. După 10 zile de tratament cu ceai din mătase de porumb, este indicat să faceţi o pauză de cinci zile.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Costica | 15 July 2016, 11:28
Bani online, acum pentru tine! Lucru la domiciliu part-time! Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: [email protected] com
Adauga un comentariu »