Actualitate »

Produsele fast-food pot modifica starea de spirit

Autor: Alina Corneanu | 25 June, 13:25 | 2 comentarii

Grăsimile de tip trans, cele care se găsesc în produsele de fast-food și în cele de patiserie, pot afecta starea de spirit a persoanei, atenționeză oamenii de știință.


Pentru a vedea care sunt efectele consumului frecvent de grăsimi de tip trans, cercetătorii din SUA au realizat un studiu la care au participat 5.000.

Pe parcursul acestuia, specialiștii au analizat alimentația participanților la studiu, dar și mai multți factori, printre care starea lor de spirit, schimbările de comportament, dar și modul în care ei reușeau să-și controleze emoțiile.

Astfel, specialiștii au observat că voluntarii care consumau frecvent produse fast-food sau de patiserie întâmpinau dificultăți în ceea ce privește controlul emoțiilor.

De asemenea, procesul inflamator din organism era mai ridicat. în plus, erau mai predispuși depresiei, spre deosebire de participanții care nu obișnuiau să consume fast-food.

„Consumul frecvent de produse fast-food poate duce la apariția modificărilor în transmiterea de informații dintre procesul inflamator din organism și celule. De aceea, riscul de apariție a mai multor afecțiuni este unul ridicat“, au precizat cercetării care au participat la studiu.

Concluziile cercetării au fost publicate în Jurnalul Medical „Health Psychology“.   

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Daniela | 25 June 2015, 15:27
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Costy | 26 June 2015, 07:01
Urgent! Lucru la domiciliu! Oamenii sunt asa de blocati intr-o anumita perspectiva, incat nu pot vedea ceea ce este atat de limpede, deoarece ideile lor, orientate intr-o singura directie, i-au orbit. Aici veti gasi garantat cea mai serioasa oferta de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract legal de comision! Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]


Adauga un comentariu »