Actualitate »

Produsele apicole ApiLand - tot ce ai nevoie pentru o imunitate de fier (P)

Autor: Redactia | 31 October, 17:15 | 0 comentarii

Odată cu trecerea la sezonul rece, sistemul nostru imunitar devine vulnerabil şi ne confruntăm adesea cu episoade de răceală, gripă, sinuzite, bronşite etc. Cei mai predispuşi îmbolnăvirilor sunt copiii, care nu au un sistem imunitar maturizat complet.

Produsele apicole reprezintă remedii naturale foarte eficiente pentru stimularea imunităţii, care pot fi consumate cu plăcere de întreaga familie. Datorită compoziţiei complexe, produsele apicole sunt o sursă importantă de sănătate şi energie, şi, totodată, reprezintă un ajutor important al sistemului nostru imunitar.

ApiLand recomandă următoare produse apicole pentru o imunitate de fier:

Lăptişor de matcă pur


Lăptişorul de matcă pur reprezintă hrana exclusivă a mătcilor, dar şi unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Datorită compoziţiei sale complexe, lăptişorul de matcă pur oferă organismului cele mai importante substanţe nutritive de care acesta are nevoie sau de care duce lipsă. În plus, lăptişorul de matcă este singura sursă naturală de acid 10-HDA, substanţă activă cu efect antibacterian, antifungic şi antiviral, esenţială pentru stimularea sistemului imunitar.
Beneficii:

●    Crește imunitatea și rezistența la efort fizic și intelectual. Este foarte recomandat mai ales copiilor, care au nevoie atât de o imunitate puternică, cât şi de o bună capacitate de memorare şi concentrare.
●    Previne şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă, fiind un aliat puternic în lupta împotriva virusurilor şi bacteriilor care produc aceste afecţiuni.

“Folosesc lăptişorul de matcă din 2014 şi sunt foarte mulţumit de el şi de beneficiile consumului acestuia, în special de efectele benefice asupra sistemului imunitar.”
Bogdan P., 28 ani, Oradea

“În urma consumului de lăptişor de matcă, copiii mei nu au mai utilizat antibiotic de 5 ani.”
Mirela F., 37 ani, Bucureşti


Polen crud - 12 sortimente


Polenul crud reprezintă sursa de hrană a albinelor, dar şi un remediu eficient pentru o imunitate puternică. În polenul crud se găsesc toate elementele chimice aflate în corpul uman: vitamine hidrosolubile (vitamina C,D,B și E) și liposolubile (vitamina A), acid folic și numeroase minerale precum magneziu, zinc și calciu. Acesta are un puternic efect antioxidant (este o sursă bogată de seleniu) și este foarte benefic în afecțiunile aparatului respirator.

Beneficii:

●    Fortifică sistemul imunitar şi creşte nivelul de energie al organismului. Are un conținut bogat de vitamine, minerale și antioxidanți și alte substanţe esenţiale care lipsesc adeseori din alimentaţia noastră.
●    Combate oboseala cronică şi anemia, favorizează eliminarea stresului şi suplineşte carenţele alimentare, fiind un excelent antianemic, energizant şi vitaminizant natural.

“În urma consumului de polen crud primăvara şi toamna, fiicele mele au răcit foarte rar.”
Irina N., 39 ani, Bucureşti

“Consum polen crud şi lăptişor de matcă şi, datorită acestor produse, sănătatea mi s-a îmbunătăţit, am energie, nu mai sunt obosită, nu am mai fost răcită de 3 ani de când consum aceste produse, nu mai fac alergii, am o digestie bună.”
Atena N., 47 ani, Sânnicolau Mare

Propolis purificat 95% 


Propolisul este o substanță rășinoasă folosită de albine pentru astuparea crăpăturilor stupului, fiind un mijloc de apărare împotriva microbilor şi a mucegaiurilor. Pentru om acesta reprezintă unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale. Propolisul ajută la întărirea imunității, fiind totodată foarte eficient şi în tratarea răcelii şi gripei, datorită puternicelor sale proprietăţi antivirale, antibacteriene, antiinflamatoare, analgezice şi regeneratoare.

Beneficii:

●    Întărește sistemul imunitar și stimulează formarea de anticorpi, fiind recomandat atât în sezonul rece, cât și primăvara și toamna, când avem o imunitate precară.
●    Previne și tratează răceala și gripa, fiind considerat unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale.
●    Ucide un spectru larg de bacterii şi virusuri şi protejează căile respiratorii, având puternice proprietăţi antiseptice şi antibacteriene.

“Tinctura de propolis este antibioticul nostru de vreo 20 de ani.” Elisabeta M, 50 ani, Deva

“Folosesc tinctura de propolis de fiecare dată când răcesc sau am dureri în gât şi de fiecare dată efectul este cel aşteptat. Recomand din toată inima.” Mioara R. 43 ani, Vaslui


Descoperă întreaga gamă de produse apicole pe www.apiland.ro!

Comandă produse apicole de pe www.apiland.ro şi ai 10% reducere!

* Reducerea de 10% este valabilă în perioada 01 - 15.11.2017. Codul de reducere este: CLICK şi se aplică în coșul de produse.

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »