Viata sexuala / Sex&dragoste »

Poziţii care intensifică plăcerea

Autor: Alexandra Tudor | 24 June, 14:25 | 691 comentarii

Intensitatea partidelor amoroase nu este aşa de mare cum ţi-ai dori? Cu poziţia potrivită, ai toate şansele să atingi culmile plăcerii. Iată cu ce sugestii vin experţii în sex.


Atingerea orgasmului depinde de foarte multe variabile: de starea ta psihică, de dispoziţia partenerului şi de măsura în care acesta reuşeşte să-ţi trezească plăcerea, de confortul fizic al fiecăruia, de inhibiţii şi, nu în ultimul rând, de poziţia pe care o alegeţi.

Pentru că, dincolo de pasiune şi de implicarea voastră în relaţie, plăcerea sexuală este influenţată în mare măsură de „strategiile” pe care le aplicaţi pentru a obţine stimularea. Sigur că nu există o poziţie sexuală care să garanteze orgasmul. Trebuie să „experimentezi” până vei reuşi să îţi descoperi cât mai bine propriul corp, să renunţi la inhibiţii şi să comunici cu partenerul.

Iar prin comunicare ne referim nu doar la cea verbală, ci şi la cea sexuală, care înseamnă gesturi, sunete şi mişcări. Iată, în cele ce urmează, patru poziţii despre care specialiştii sexologi susţin că rareori dau greş.

1. "Călăreţul invers"

Această poziţie are toate „ingredientele” pentru a aduce plăcere ambilor parteneri. Femeia poate controla foarte bine ritmul, viteza mişcărilor, dar şi unghiul de penetrare, aplecându-se în spate sau în faţă în funcţie de intensitatea senzaţiilor.

Această libertate mare de mişcare o va ajuta pe ea să atingă mai repede plăcerea. Poziţia este incitantă şi pentru bărbat, care va fi mai mult decât încântat că partenera sa a preluat controlul.

2. "Tandreţe pe canapea"

Deşi ea se află „deasupra”, bărbatul este cel care deţine controlul în această poziţie. Ea poate fi pusă în practică pe un fotoliu sau pe o canapea. Deosebirea faţă de poziţia obişnuită, în care femeia stă deasupra, o face unghiul de penetrare, care intensifică plăcerea de ambele părţi. În plus, el se va bucura de o „privelişte” frumoasă, care îi va aduce un plus de stimulare.


Te-ar mai putea interesa si:

 - Top 4 pozitii sexuale indicate femeilor gravide

 - Si pozitiile te pot ajuta sa ramai insarcinata

 - Pozitii sexuale care va mentin in forma


3. "Purtaţi de val"

O poziţie foarte tandră, care nu presupune o penetrare adâncă, dar care stimulează foarte bine punctul G. Este, într-o oarecare măsură, asemănătoare poziţiei „lingură”, în care cei doi stau întinşi pe o parte, cu diferenţa că partida de sex va avea o durată mai lungă.

4. "Căluţul de mare"

Şi aceasta este o poziţie în care cei doi îşi pot arăta tandreţea. Bărbatul are mâinile libere, aşa încât îşi poate ţine partenera în braţe sau o poate mângâia. Pentru femeie, această poziţie are avantajul că îi permite să controleze în totalitate mişcările, ceea ce îi garantează plăcerea.

Trucuri pentru o satisfacţie deplină

* Folosiţi lubrifiant în poziţiile care creează disconfort.
* Zonele erogene nu se limitează la organele genitale. Descoperă la partenerul tău şi alte puncte sensibile, cum ar fi părul, lobii urechilor, faţa internă a braţelor, zona din spatele genunchilor şi chiar gleznele.
* Pentru a crea o atmosferă intimă şi romantică, folosiţi în dormitor o lumină difuză. Vor fi mulţumiţi şi cei care preferă lumina în timpul unei partide amoroase, dar şi cei care ar opta pentru întuneric.

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Adrian Razvan | 03 October 2014, 04:28
Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul “Info” la mail : [email protected] Vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate, pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti, seriosi, harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata. Drumul este lung si sigur, dar asigura stabilitatea financiara pe viata.
2 Postat de: Mircea | 18 October 2014, 03:10
crezi ca marimea penisului conteaza? barbatii sustin una femeile alta bineinteles ca da, conteaza! e de stiut faptul ca exista o multime de aparate creme ,pompe ,pastile magice pentru marirea penisului pe internet care nu functioneaza!pastilele pe langa faptul ca sunt extrem de costisitoare nu functioneaza ele reprezinta doar un supliment alimentar la alt pret desigur... eu unul am incercat exercitiile de pe site-ul www mareste-penisul.info si am avut rezultate considerabile inca din primele saptamani ,cat despre operatiile chirurgicale nu cred ca are rost sa povestim, riscul la care te supui este mult prea mare... nu cred ca merita sa ti-l asumi si pe deasupra pretul unei astfel de operatii este destul de piperat si nu prezinta nici o garantie, mai mult poate genera pierderea sensibilitati organului sau impotenta in cel mai bun caz.
3 Postat de: Meluta Popa | 30 November 2014, 22:02
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
4 Postat de: Miha | 30 November 2014, 22:08
Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
5 Postat de: Rodica | 11 January 2015, 12:03
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Adauga un comentariu »