Stil de viata&dieta / Ingrijire »

Ponturi pentru a evita apariția ridurilor la nivelul gâtului

Autor: Ramona Liță | 14 February, 08:00 | 3 comentarii

Cu trecerea timpului vârsta își pune amprenta mai ales la nivelul tenului și a gâtului, două zone expuse constant privirilor.


Anii care se scurg într-o clipită vin la pachet din păcate cu o scădere a producției de colagen, vizibilă atât la nivelul feței, a gâtului cât și al mâinilor.

Astfel că pentru a fenta vârsta ai nevoie de remedii potrivite pentru areda strălucirea și suplețea pielii.

Motiv pentru care este extrem de important ca atât pe timpul verii cât și în restul anului, indiferent de vârstă să apelezi la o cremă cu protecție solară pe zonele enumerate mai sus dar și pe cea a bustului.

Apelează la suplimentele cu colagen

Suplimentele pe bază de colagen îmbunătățite cu acid hialuronic sunt conform medicilor specialiști în tehnici anti-ageing , cea mai bună alegere când vine vorba de frumusețea chipului tău.

Aceste suplimete vor ajuta pielea să absoarbă mai multă apă, aspect ce va întârzia apariția ridurilor și atenuarea celor fine deja existente.

Află care sunt cele mai bune exerciții pentru un gât frumos AICI

Nu fugi de sport

Cu cât vei transpira mai mult cu atât mai mici sunt șansele să faci riduri profunde înainte de vreme.

Sportul este sănătate curată, așa că nu te feri să faci mișcare și să transpiri cât mai mult. Ai grijă ca să bei și cantitatea suficientă de apă, deoarece prin transpirație vei elimina o cantitate mare de toxine dar și apă din țesuri, iar apa este vitală atât sănătății cât și frumuseții pielii tale.

Vitamina C, un must have

Li aici ne referim la cât mai multe fructe consumate dimineața și în restul zilei bineînțeles la legume, în special cele bogate în apă precum castravetele, roșia, dovleacul.

Nu uita nici de suplimentele de vitamina C, această componentă va contribui într-o formă activă la menținerea pielii fermă și în același timp elastică.

Cât mai mult Omega-3

Înlocuiește orice fel de carne cu peștele. Acizii grașii de tipul celor conținuți de Omega ajută foarte mult la producția naturașă de colagen iar pe timpul nopții ajută la refacerea membranelor celulare mai ales de la nivelul pielii.

Nu uita să demachiezi zonele mai sus menționate atât dimineața cât și seara, să aplici creme hidratante, nu grase, și nu uita de exercițiile pentru relaxarea zonei cervicale.

 
 

Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Karin | 14 February 2018, 10:21
Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]
2 Postat de: Costica | 14 February 2018, 10:50
Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email [email protected] com
3 Postat de: Lupsa | 14 February 2018, 13:26
Oferim urgent lucru complet pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email:[email protected]

Adauga un comentariu »