Actualitate »

Plantele medicinale, un tabiet util pentru stomacul sensibil (P)

26 May, 14:45 | 1 comentariu

Plantele medicinale sunt o alternativă preferată de mulți dintre noi, în special atunci când suferim de indigestie și balonare. Deși indigestia pare o afecțiune comună și oricine a trecut prin asta la un moment dat, simptomele sale – care includ dureri abdominale, senzația de stomac plin, stări de greață – nu sunt deloc plăcute.

De ce să suferi în tăcere, așteptând ca mâncarea să se digere lent, când poți să-i oferi un ajutor stomacului? Natura îți oferă toate soluțiile de care ai nevoie.

Apel la natură

Există mai multe remedii naturale pentru afecțiunile sistemului digestiv. Dacă ar fi să facem clasamentul plantelor benefice pentru stomac, atunci podiumul va fi ocupat de ghimbir, roiniță și mușețel.

Ghimbirul este recomandat mai ales în cazurile de metabolism lent, deoarece stimulează digestia și înlătură senzația de balonare. Rizomul plantei a fost folosit din cele mai vechi timpuri pentru a combate durerile de stomac. În plus, ghimbirul se dovedește a fi util și în ameliorarea stărilor de greață.

Cu un efect calmant asupra întregului organism, roinița este de asemenea cunoscută pentru beneficiile terapeutice la nivelul sistemului digestiv. Se folosește adesea pentru reglarea digestiei. Roinița ajută la ameliorarea durerilor de stomac și poate înlătura balonarea și senzația de stomac greu, atunci când este consumată după o masă copioasă.

La fel ca roinița, mușețelul calmează arsurile și durerile de stomac, fiind folosit în acest sens din vremuri imemoriale. Efectul terapeutic al plantei medicinale trece dincolo de ameliorarea suferințelor cauzate de problemele digestive. Mai mult decât un antiinflamator natural, te poate scăpa de balonare.

Unde le găsim pe toate

Dacă și tu ai fost înzestrată de la natură cu un stomac sensibil, atunci ghimbirul, roinița și mușețelul îți pot fi de folos. Îți recomandăm Digestil, suplimentul alimentar realizat de compania belgiană Tilman, care conține extracte din ghimbir, roiniță și mușețel în proporții optime. Este util mai ales în cazurile de balonare, digestie lentă și pentru a scăpa de disconfortul abdominal la capătul unei mese copioase.

În afară de suplimentele alimentare pentru armonizarea digestiei, pe care nu strică să le ai tot timpul la îndemână, îți recomandăm și alte tabieturi utile în timpul mesei, cum ar fi să mănânci încet și să mesteci cât mai bine alimentele, pentru a nu pune și mai multă presiune pe stomac.

Intră pe www.tilman.ro pentru afla mai multe despre Digestil și beneficiile plantelor medicinale.

Sănătate bazată pe plante!

Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Comentarii »
1 Postat de: Lupsa | 25 May 2017, 10:30
Lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]
Adauga un comentariu »