Actualitate »

Pietrele la rinichi - cum le poți elimina printr-o metodă naturistă

13 July, 13:20 | 0 comentarii

Nu de puține ori v-ați dorit să aflați care sunt cele mai eficiente tratamente naturiste pentru o boală sau alta. Vă propunem azi un leac pentru a dizolva pietrele la rinichi.


Dar, înainte de a vă face cunoscută rețeta recomandată de specialiștii în medicină naturistă, să trecem în revistă câteva informații pe care trebuie să le știm despre litiaza renală sau calculii renali (sau pietrele la rinichi, cum li se mai spune).
 

Ce sunt pietrele la rinichi?

 
Sunt depozite mici, de consistență dură, care se formează în interiorul rinichilor, prin aglomerarea de minerale și săruri acide. Acestea pot avea un diametru variat, de la unul-doi milimetri, până la cele de dimensiunile unei pietricele șlefuite.
 
Simptomele existenței pietrelor la rinichi pot să nu apară până la momentul la care acestea încep să se mișe în interiorul rinichilor sau traversează uretra, între vezica urinară și rinichi. Atunci apar primele semne, dar asta înseamnă, de cele mai multe ori că ele deja au crescut în dimensiune. Practic, litiaza renală are ceea ce s-ar numi „un debut tăcut”, care în cele din urmă ajunge să provoace episoade dureroase.
 

La ce semne trebuie să fie atent bolnavul?

 
- apariția unei dureri atât de puternice, încât bolnavul nu poate să își găsească o poziție confortabilă;
- durerea este însoţită de greaţă şi de vărsături;
- se instalează febra şi frisoanele;
- se observă existența de sânge în urină (hematurie);
- bolnavul prezintă dificultate sau imposibilitate de eliminare a urinei;
- se semnalează transformări în aspectul și mirosul urinei.
 
Înainte de a lua orice decizie de administrare a unui tratament naturist, bolnavul va solicita o evaluare medicală și va cere un sfat medicului curant.
 
Să ne curățăm rinichii cu oțet de mere și miere! Oțetul de mere are și o influență activă asupra circulației apei în corp, drenând celulele, întărind nervii, asprind țesutul conjunctiv, menținându-l moale. În afara mineralelor, oțetul de mere conține și vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C și vitamina E, care conferă pielii un aspect sănătos și protejează celulele nervoase și inimă.
 
Mierea are efecte antibacteriene ce pot preveni eventualele infecții apărute ca urmare a zgârierii tractului urinar la eliminarea pietrelor. În plus, aroma sa taie din asprimea gustului oțetului de mere, ceea ce face ca băutura sa fie mai ușor de tolerat.
 
Urmărește CLIPUL și AFLĂ mai departe rețeta naturistă de eliminare a pietrelor la rinichi
Loading...
Comenteaza Tipareste Trimite pe: Yahoo! Messenger
Adauga un comentariu »